iPhone almaya karar verdim. Fakat
Hangi telefon modellerini kullanıyorsunuz ve neden?
Yakında zamanda telefon alıcam fakat fikir sahibi olmak istiyorum konuya katılırsanız cok sevinirim.
Replika telefon kullandınız mı
iPhone 16 pro max replika alıcam dubai üretimi. Daha önce bu tarz modelleri kullandınız mı?
Güzellik merkezi ile ilgili yaşadığım sorun. Güncel 18.10.2024
22.01.2024 Tarihinde bir güzellik merkezinden seans başına ücret ödeyerek işlem yaptırmak istedim fakat sözleşmeyede imza attım. Güzellik merkezi olduğu için basic kalır diyerekten umursamadım fakat iletişim bölümüne telefon numaramı kendileri yazmış fakat yanlış yazmışlar. Bana aylardır ulaşamadıklarını ve icralık olduğumu söylediler. Benim bu parayı ödeme zorunluluğum varmı. Karşı bir dava açmak istiyorum. Çünkü telefon numaramı yanlış yazmışlar ve bu sebepten ötürü ulaşamamışlar.
18.10.2024 Güncelleme.
Dosyadaki itirazlara borçlarım kabul edildi dosya açık fakat takip durdu. Bu seferde senetten takip başlatmışlar. Demek dosyayı ödesem üstüne bir de seneti ödememi isticekler. Sanırım Menfi davası açıcam.
Bu konuyla alakalı bilgisi olan varsa özel mesajla bilgilendirebilir mi.
15.000 TL'e ekran kartı önerisi 2.El
AMD 7600 İşlemci ile kullanıcam bir kart önerir misiniz? Piyasadan çok uzak olduğum için bu konulara hakim değilim.
AMD 7600 En yüksek hangi kartı besler?
Konu başlığı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
AMD 7600 Boşta 50 55 derece normal mi?
Stok soğutucu ile böyle 30 dk önce yeni fan aldım 6 bakır borulu hala böyle yanlış bir şey mi yapıyorum. Bilen arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim.
Uyku hapları hakkında yardım
Bu zamana kadar kullandığınız ya da kullanmakta olduğunuz uyku hapı varmı. Antidepresan kategorisindede olabilir hiç fark etmez.
En çok ses çıkartan switch klavye
Bildiğiniz bir klavye varmı. Bu konuya hakim olmadıgım için bilgim yok.
Stres ile nasıl başa çıkıyorsunuz.
Son Giriş: 24 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 332
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 6.586 (Bu ay: 1.113)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 107 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic