Comnet ile TOD Tv'ye erişim engeli
Merhaba arkadaşlar,
Bu hafta içi TOD TV avantajlı süper lig 1 sezonluk paketini satın aldım. Ancak TOD tv maç yayınlarını yapan bein spor 1, bein spor 2, 3, 4 gibi kanallara erişim bloğu uyguluyor. Durumu firmaya ilettim ancak çok yavaş hareket ediyorlar. Epey uğraştıktan sonra genel müdürlük araclığıyla teknik birimden birine direkt ilettim ve şu ana kadar aynı sorunu yaşayan dört kişinin daha olduğunu söyledi. Söylediğine göre hiçbirinin sorunu henüz çözülmemiş. Ne kadar süredir bekliyorlar belli değil. Bana yazılım birimine iletip takip edeceğini söyledi.
IP adresim Türkiye'de olmasına rağmen, TOD yurt dışındayım gibi ve VPN kullanıyorum gibi kısıtlama getiriyor. ISS firması comnetin sağladığı ip adresi btk'ya kayıtlı ancak, acaba btk'dan digiturk altyapısına kaydolmadı mı diye düşünüyoruz.
Sonuç olarak satın aldığım süper lig paketine ait kanalları ip blokesi dolayısıyla kullanamıyorum. Ayrıca BTK'ya şikayet kaydı oluşturdum. Bununla birlikte ISS'den uzun süreden beri kullanılan ve btk'dan digiturk'e onaylanmış bir ip talep edersem sorun çözülür mü veya sizler böyle bir durumda neler yaparsınız, mesele nasıl çözülür bilginize sunarım.
sevgiler, saygılar
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.542 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu