TRAFİK KAZASI
Herkeze merhaba yaşadığım bir trafik kazası hakkında size danışmak istiyorum. 2 gün önce kendi dükkan motorumuzla benim üstüme kayıtlı olan motorla kaza geçirdim. Kazada araba bana çarptı paylaşacağım linkteki grafik şekilde aynı sokakta yaşandı https://hizliresim.com/5iz5qk5 . Sonra ben düştüm bileğimde ağrıyla kalktım ve motordada baya bir hasar vardı polis çağırmadık çarpan kişi beni hastanenin aciline götürdü. Acilde bana trafik kazasımı yoksa kendinmi düştün diye sordu. Bende o anlık panikle kendimdede suç olabileceğini düşünerek kendim motordan düştüm dedim. Röntgen çekildi ve sol el bileğimin kırıldığı tespit edildi. Karakola gidip ifade vermem istendi karakoldada aynı şeyi söyledim kendim düştüm diye. Sonradan pişman oldum el bileğim kırıldı neredeyse 1 ay çalışamıyacağım ve motordada ağır hasar vardı o günden sonra çarpan ne aradı ne sordu. Sizce bu durumda ne yapmalıyım polise verdiğim ifadeyi değiştirebilirmiyim kamera görüntülerini alarak. Bendede suç varmı sizce ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 603 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Trafik ve Biz