Arkadaşlar yüksek vergi ve vergi itirazı konularını tek başlık altında toplayalım ve buradan çözüm üretmeye çalışalım , diğer konu başlıklarında çok fazla içerik olduğundan bu önemli konu arada kaynayıp gözden kaçabiliyor .
Türkiyede şuanda alışveriş özgürlüğümüze darbe yapılmakta , tam üç adet gönderime toplamda 3139
bunlar ayrı ayrı alınmış hiç bir ticari faaliyet amacı gütmeyen kişisel kullanım amaçlı yapılmış alışverişler
hepsi ayrı kargo ve hepsinde sadece birer adet ürün bulunmakta.
toplamda ürün ve kargo dahil hepsine 230 usd ödemiş bulunmaktayım ama bana kesilen vergi tutarı 3139 tl bu üçü için , korkunç ! sesimizi çıkarmadıkça tepemize çıktılar. artık yeter!!!! bu ve benzer durumda olanlar seslerini buradan cimerden ve diğer mecralardan duyursun . alışveriş özgürlüğümüz elimizden alınmaya çalışılıyor.....
adamlar kendi kafalarına göre rakam yazıyorlar , 200, 900, 500 dolar . bütün işi gücü bıraktık bunlarla uğraşıyoruz
ve vergi itirazı konusunda ptt çalışanları malesef bilgi sahibi değil . ısrarla defalarca vergi itirazı diyerek almadığım paketleri iadeye atmışlar
bugün kavga ettim bütün hepsiyle . yeniden değelerlendirilmesi için . bakalım ne olacak ....
twitterda destek bekliyoruz
#haksızgümrükvergileri
vk problemi çözülmüştür
|
samsun galaxy s3 kırık ön cam değişimi...istanbul
|
|
|
APS de formmail ile ilgili yardım......
|
|
|
php form mail yada herhangi bi form mail
|
|
Referanslarım ==> altunok74==Cowon D2 4GB aldım.... frequen z==OCZ nVidia Sli 2*2 4gb Ram Sattım bukelemuns=Apple ipod Nano 8gb sattım... |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.116
İkinci El Bölümü Mesajları: 208
Konularının görüntülenme sayısı: 226.625 (Bu ay: 2.121)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 145 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic