9.SINIFTA OBP ÇOK ETKİLER Mİ
Merhabalar ben şuan 9.sınıfı bitirmek üzereyim ve ilk dönem ortalamam 81 civarıydı bu senede yüksek ihtimalle ona benzer bir şey olur bu sizce yks sınavı için kötü bir puan mı yoksa önümüzdeki senelerde halledebileceğim bir şey mi
Merhabalar ben 9.sınıfa gidiyorum ve şu anki gittiğim lise yerel yerleştirme ile tercih edilen bir okul ben bu okuldan memnun değilim ve 10.sınıfta lgs puanım ile nevzat ayaz anadolu lisesine nakil aldırmak istiyorum lgs puanım 413 bu arada şimdi bu emsal puan sistemi diye bir şey var. Gördüğüm kadarıyla 10.sınıfa nakil aldırmak isteyen öğrenciler için okullar, puanlarını sadece 10.sınıf öğrencileri için düşürüyor ama bunun için sınıfta kalma hazırlık okuma gibi durumların olması gerekiyor yani tam bilmiyorum benim sınıfta kalma veya hazırlık okuma gibi bir durumum yok ama ona rağmen oraya nakil aldırabiliyor muyum bu arada nevzat ayaz ın 10.sınıflar için belirlediği emsal puan 412 ben ona rağmen oraya nakil aldırabiliyor muyum yardımcı olursanız çok sevinirim
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 464 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı Özel