Kol ve bacak kıllarını neyle almalıyım?
|
12000 yenlik bir alisveris yapacagim. Eger gise satis kurundan hesaplaniyorsa 2.674,80 TL, gise alis kurundan donusturuluyorsa 2.584,08 edecek. Gise satis kurundan mi gise alis kurundan mi donusturulerek karttan cekiyor parayi? Banka İş Bankası, kart MaximumGaming on odemeli kart. Kac TL eder? Yani neye gore hesaplaniyor?
Oje nasil yapilir? Neler gerekir?
|
Ses araligimi nasil genisletirim? Nasil ses acarim?
Merhaba, sarki soylemek, cover yapmak istiyorum. Ama hic sesim uymuyor ve nefesim yeterli olmuyor, nefesim bitiyor arada. Pek farkli sesler de cikaramiyorum. Ses araligimi nasil genisletebilirim? Nasil daha uzun sureli nefes tutarim?
CDJapan üzerinden DVD alma süreci nasıl işler?
Merhaba, 1-2 ay içinde CDJapan'dan DVD alışverişi yapacağım, fazla param olmadığı için Registered Airmail kullanacağım. Faturası var, online tracking Partially, yani bazı bölgelerde olmayabilir diyor, Turkiyede olur mu online tracking? ulasmazsa falan iade için herseyi garantili mi? sorun olur mu? halletmem gereken bölümler var mi? İlk alisverisim olucak bu yüzden alışveriş için öneriler ve adımları tam yazarsaniz sevinirim sorun yaşamak istemiyorum.
Bir de vergi ortalama kaç TL gelir? (Ürün yaklaşık 4500 yen.)
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.110 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Müzik