Plastik Cerrah kazancı hakkında
Dün plastik cerrahın yanında çalışmış biriyle konuştum bana en kötü plastik cerrahın bile ayda 40 bin dolar kazandığını söyledi.Bana yalan gibi geldi sizce dediği doğru mu?
İlerde iyi özel hastanelerde doktor olma hedefim var taşra tıpı okusam bile tusda derece yapıp uzmanlığımı iyi yerde yapsam yine özel hastanelere girebilir miyim?
Allah rızası için biri yardım edebilir mi?
Arkadaşlar bende temizlik takıntısı var 2 senedir psikiyatriye gidiyorum tecillim 31 Aralık 2025 de bitiyor.Çürük raporu almak için ne yapmam lazım?
Ortopedi cerrahı devlette ve özelde ne kadar kazanır?
Soru başlıkta bilen varsa yazsın
Ortopedi cerrahı devlette ve özelde ne kadar kazanır?
Soru başlıktaki gibi bilen varsa yazsın
69 obp ile sayısalda 19 bine girilir mi?
Hedefim Kırıkkale Tıp günde 8 saat çalışsak bu opb ile hedefimi tutturabilir miyim?
Derece öğrencisi olmama rağmen odtü besyo yazmak
Arkadaşlar sayısal çıkışlıyım top ünilerde hukuk istiyordum ama futbola aşırı ilgim dolayısıyla odtü besyoya aklım kaydı orayı bitirip teknik direktör olmak istiyorum.Kısaca aklım ve duygularım arasında kaldım.Sizlerin görüşlerini merak ediyorum.
29 yaşında boğaziçi işletme okunur mu?
Babamın avukatlık bürosu var ama ben bir şirkette yöneticilik yapmak istiyorum.Tek endişem ilanlarda yaş sınırının olması mezun olduğumda 34 yaşında olacağım birisi hiç tecrübesi olmayan birine bu yaşta iş verir mi bu aklımı kurcalıyor.
Siz ne dersiniz bu duruma
Amerikada beyin cerrahlarının 773 bin dolar kazanması
Şu paraya bak be futbolcu maaşı kadar,acaba türkiyede ne kadar kazanırlar?
Devlette ve özelde beyin cerrahı maaşı ne kadar?
Devlette ve orta-iyi özellerde beyin cerrahı maaşı ne kadar biliyor musunuz?
Son Giriş: 22 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 172
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.177 (Bu ay: 574)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 42 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar