yüksek statülü adamla takılmak
beni son model arabasıyla aldırdı istanbul eminönü turu yaptırdı ve tatlı yedik birlikte 3k hesap ödedi
yüksek statülü bir adamla takılmak dünyanın en güzel şeyiymiş
Kadınların Birbirini Her Zaman rakip görmesi
kadınlar arasında rekabet öyle üst düzeydedir ki hiçbir kadın yanındaki şişman kankasının 1 kg bile vermesini istemez sürekli sabote etmeye çalışır
ama erkekler birbirilerine abilik yapma konusunda daha iyidir ortamda biri daha çok göze çarpında kıskanmaz erkeklerin dostluğu daha samimi ve içren
Kocamla Kitap Okuyoruz
Forumdan bulduğum erkeğimle date yapıyoruz
Erkekler İçin Kilo Çok mu önemli
kilolu kızların hiç mi şansı yok 1.70 boya kaç kiloya obez dersiniz?
Spor Salonunda Biriyle Tanıştım
gözümde odtülü diye büyüttüğüm biri vardı
4 sene önce yayıncı dcsinde yüksek kademe modlardan biri odtü eeedeyim tübitak projelerim var çılgın fizikçiyim diye diye beni keklemişti ben de imaj aşığı biri olduğumdan hemen gözümde büttüm.
çocuk ankara fenliyim falan diyordu bütün gün dcde veletleri banlıyordu bugün baktım çocuk tokattaki liseden mezunmuş bir de haliçte mi ne eee okuyormuş.
kızları etkilemek bu kadar kolay işte yalan söyleyerek bile ve gerçek 4 sene sonra ortaya çıktı
Sanaldaki insanları gözünüzde büyütmeyin
Bundan 4 sene önce sanaldan biriyle tanıştım.
ankara fen odtü eeedeyim diye caka satıyordu
yıllar sonra öğrendik haliçte eee ve saçma sapan bir fen lisesi mezunuymuş.Boşu boşuna 4 sene gözümüzde büyüttük elemanı
sanaldan kimseye güven olmaz
Tuna Tavus Nasıl sizce?
adam hayvan gibi yemek yiyor kız arkadaşına aşırı iğrenç davranıyor.
rezo herif
elraenn gönüllü oyun yapmaya çalışıyor
sadece gönüllü bir ekiple rygrad diye bir oyun geliştiriyor.
sizce yapabilir mi?
Tiktoktan ciddi şekilde para kazandım
canlı yayınlar bitler aslanlar derken tanınmayan abidik gubidik biri olmama rağmen bunu kafaya takıp 2 senedir her ay 40k civarı kazandım 7 ay boyunca şu an işler kesat
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 227
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 41.917 (Bu ay: 2.128)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 99 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic