MÜHENDSİLİK okumak neden cehennem gibi
Abi bir insanın her dersi hesaplama olur mu bıktım ne olur 1 tane ezber dersim olsun ama yok maalesef 1 tane ya test olmasa da olur kafeye giderken bile hesap makinesi götürüyorum
Allahim muhendislik yazdım belamı verdi
istanbul da kira vermek olum gibi
Dedem Ümraniye in köyünde ev yapmış ama en azından Kadıköye 1 otobüs
Millet İstanbulda 50k kira veriyor küçücük evlere
İstanbulda doğru düzgün evi olmak büyük şans
Sosyal Tabakalaşmanın Gerekli Olması
İnsanlar her ne kadar kötülese de diş hekiminin çektiği dertleri diş hekimi çevresi bilir.
memur olup kpssde atansaydım etrafımda atanamayanlar beni aşağılayıp torpille girmiş vs diyecekti tam olarak anlayamayacaklardı.odtü de okuyanları da odtü o kadar zor değil yurt dışında bartın ve odtü eşit diye kafa ütülüyorlardır allah bilir gizli kıskançlıklarıyla
kimya müh ilk kazandığımda çevremden birileri insanların sağlığını bozuyorsunuz demişti şu anda da bölüm dışı olan kimse mantıklı gelmiyor herkes kendi iqsuna göre bir şeyleri yorumlayabiliyor, anlayabiliyor.
kısaca sosyal statü ve kast sistemi insanın kendini okuduğu lise üni bölüm veya yaptığı iş üzerinden tanımlaması o kadar da kötü bir şey değil insan yaşamında 12 saat uyku ve yemek duşla falan geçiyor 10 saat de iş yerinde olunca nöron bağlantılarından tut çevrene kadar öyle şekilleniyor.
özetle verimli bir hayat için kendi çerçevemize belirli noktalarda uzak kalanları elemek zorundayız aksi taktirde ilerleme kat edemeyiz
yüksek statülü adamla takılmak
Kadınların Birbirini Her Zaman rakip görmesi
Kocamla Kitap Okuyoruz
Forumdan bulduğum erkeğimle date yapıyoruz
Erkekler İçin Kilo Çok mu önemli
kilolu kızların hiç mi şansı yok 1.70 boya kaç kiloya obez dersiniz?
Spor Salonunda Biriyle Tanıştım
gözümde odtülü diye büyüttüğüm biri vardı
4 sene önce yayıncı dcsinde yüksek kademe modlardan biri odtü eeedeyim tübitak projelerim var çılgın fizikçiyim diye diye beni keklemişti ben de imaj aşığı biri olduğumdan hemen gözümde büttüm.
çocuk ankara fenliyim falan diyordu bütün gün dcde veletleri banlıyordu bugün baktım çocuk tokattaki liseden mezunmuş bir de haliçte mi ne eee okuyormuş.
kızları etkilemek bu kadar kolay işte yalan söyleyerek bile ve gerçek 4 sene sonra ortaya çıktı
Sanaldaki insanları gözünüzde büyütmeyin
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 235
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 46.679 (Bu ay: 3.874)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 102 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı