Arkadaşlar selam. İlk defa bir konu açıyorum başka çarem kalmadı çünkü bir hata yaptıysam affola :).
Ben gamepass üzerinden FİFA 23 oynuyodum klavye ile. Geçen günlerde logitech F710 oyun kolu aldım. Fakat bu kolu FİFA'da kullanamıyorum. xBox360 kolu olarak tanıtmam gerekiyormuş. x360ce diye bir şey indirip ayarladım gösterilen gibi. Denetim masasına bir cihaz daha geldi onu ayarlayınca tamam oldu dedim oyunu açtığımda o yeni eklenen cihaz'ın bağlantısı kopuyor direkt. Oyunu kapatınca tekrar aktif oluyor cihaz.
Ayrıca steam'e dışarıdan oyun ekle diyerek kolu xbox 360 kolu olarak göstermeye çalıştım ama yine oyunu açınca kolun bağlantısı kopuyor oyunu kapatınca geri geliyor bağlantı. Ayrıca bir sürü video izledim ama steam'in arayüzünde bir değişiklik olmuş sanırım videdaki gibi ayar ekranı çıkmıyor bende kontrolcü ayarlarında. Bilen ya da bu kolu kullanan biri varsa lütfen bana yardım etsin cinnet geçirmek üzereyim artık :D
Şimdiden teşekkür ederim.
Yukarıda bahsettiğim oyunu açınca bağlantısı giden oyunu kapatınca geri gelen resimde işaretli olan arkadaşlar.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.541 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Klavye, Fare, Joystick, Gamepad