M1 16 GB VS M2 8 GB RAM
Merhabalar yazılım için apple modeli seçeceğim m1 air 16 gb ramlı model mi yoksa m2 air 8 gb ramlı modeli mi tercih etmeliyim ?
Merhabalar şuan en f/p olan macbook m1 air modeli 8gb ram /256 gb ssd modeli sizce hala yazılım ve üniversite için alınır mı ?
ve en merak ettiğim şeylerden biri biliyorsunuz crack yok microsoft office uygulamalarını kullanabiliyor mu ve windowsta olan hangi uygulamaları lisans alıp kullanmamız gerekiyor ?
eğer mac'i olan varsa ve cevaplarsa çok sevinirim.
bir oyuncu laptopu mu tercih etmeliyim yoksa biraz daha cebimi zorlayıp m2 air modelini mi almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim,şimdiden çok teşekkürler.
merhabalar yazılım için laptop arıyorum.
m1 air düşünüyorum fakat crack işleri yapılmadığından ve depolama alanlarından dolayı o seçeneğe biraz soğuk bakmaya başladım birkaç windows modeli buldum.
bu model fena durmuyor sizce m1 air mi yoksa bu model mi tercih edilmeyi sebepleriyle cevaplarsanız çok sevinirim.
Yazılım için bilgisayar önerisi
merhabalar ben yazılım dersleri için laptop arıyorum bütcem 15 ile 20 bin arası, oyun /normal bilgisayar farketmez. Sizce hangisini almak daha mantıklı 3050 li sistemler mi yoksa böyle bilgisayarlar mı bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.029 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar