Merhaba, uzun bir süredir sistemimi güncelliyordum ve nihayet tamamladım. Bildiğiniz gibi, Türkçe yamalar genellikle ücretli olarak satılıyor veya yapay zeka çevirisiyle paylaşılıyor, hatta bazen virüs içerebiliyor. Bu sorunları önlemek adına, setup olmadan ve ücretsiz manuel çeviriler yapmaya karar verdim. Lütfen bu konuyla ilgili gerekli araçları paylaşır mısınız? Ayrıca, daha önce çeviri yapmışsanız deneyimlerinizi benimle paylaşabilir misiniz? Bu konuda bilgi alışverişi yaparak daha güvenli ve etkili bir şekilde ilerlemek istiyorum. Ayrıca her paylaştığım yamanın altına ingilizce seviyemi sertifikalarımı paylaşarak belgelendireceğim ki google translate çevirisi yaptığımı düşünmeyin.
Merhaba, nereden başlayacağımı bilmiyorum ama eskiden yapılan oyun çevirilerini ve çevirmenlerini gerçekten özledim diyebilirim. Şimdikiler ya para alıyor ya da kendi programlarını discord yoluyla bilgisayara yükletip oradan tr yama yüklememizi istiyorlar. Kendi launcherları falan olması iyice beni işkillendiriyor. Çünkü arkaplanda bilgisayarıma ne yüklediğini ya da ne yaptığını bilemem bu programların. Bu tip programların aynısını oyun hilesi yapan arkadaşlarımdan görmüştüm. İlla bilgisayarlarına virüs sokup bundan para kazandıklarını kendileri dile getiriyordu. Aynı tip programları tr yama yapan arkadaşlarda da görmem bu tip yamaları yüklememi engelliyor. Umarım bu durum düzelir ya da ben almancadan çevirmeye başlayacağım tüm oyunları. Kendi dilimde oynama rahatlığını hiç tadamıyorum.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.649 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Yama İstek & Sohbet ve Diğer Konular