Elimde samsung galaxy tab 2 10.1 gt-p5110 adında bir tablet var buna hesap kurmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum bazı yerlerde 2. Doğrlama diye bişey vardı onlar falan ayarladım ama böyle bir şeyler yoktu tablette galiba google account manager güncellenmesi lazım bu sürüme göre en iyi apk dosyayı nerde bulabilirim (yaşadığım problemle ilgili fotoğraf paylaşıcam) NOT:Şifreyi doğru girmeme rağmen yanlış olduğunu söyleyip dururyor
ELİMDE ÇİPSİZ PS2 SLİM KASA BİR OYUN KONSOLU VAR 1 HAFTADIR FMCB İÇİN UĞRAŞIYORUM 5 TANE DVD Yİ GAZİ ETTİM
BELKİ PATCH YOKTUR DİYE GÖRMÜYOR DEDİM PATCH ATTIM YİNE GÖRMEDİ hatam ne olabilir?
(Lenste sıkıntı yok orjinal diskleri görüyor, konsolun ana dili ingilizce, uyumluluk listesinde uygun olduğu gözüküyor, funtuna yöntemini denedim)
SCPH-75004
Çipsiz PS2 ye dvd nasıl yazılır
yıllardır elimde duran bir ps2 var aldığım günden beridir yüzüne bakmıyorum buna oyun kurmaya karar verdim iso dosyasına patch attım sonra dvd ye imgburn den yazdım 2x hızla avrupalı kendisi ona göre bi işlem yaptım fakat dvd yi okumuyor hatam ne olabilir
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 533 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Medya Oynatıcılar