Askeri Aviyonik yazilimcisi olmak zor müdür?
27 yaşındayım yazılım bilgim yok ama askeri jetlerin yazılımları ilgimi çekiyor. Bazı kimseler yurtdışında başka milletlerden kişilerin güvenlik kisitlamalari sebebiyle Aviyonik yazılımcı olmasının çok zor oldugunu söylüyor. Sizce? Zor mu nereden temel atılır?
Türkiye'ye starlink internet getirip satmak?
Böyle bir düşüncem var. TR hükümeti süresiz olarak buraya gelmesi planını askıya aldı. Biz starlink getirtsek ve satsak ticari amaçla verim alabilir miyiz? Ticari açıdan artı ve eksileri nelerdir? Teşekkürler.
Telegramda çok değerli bir isim aldım
Telegram Fragmentte satmaya isim ararken aklıma geldi @stopisrael ismi ni alabildim. sadece @israel ismi 3 gün önce 27 bin dolara satılmış. benimki haber niteliği taşıyan siyasi de bir isim. zengin bir müslüman 200-300 bin dolara alabileceğini ve sonrasında bu satın almanın haber olabileceğini bile düşünüyorum. Sizce o kadar eder mi?
Teenage Engineering OB4 Magic Radio cihazı satış hk.
Benim bir arkadasimin prodüksiyon sirkeri var. Elinde de cok sayida kapalı kutu Teenage Engineering OB4 Magic Radio su var. Satışını yap komisyonunu sen belirle dedi. sari siteye falan baktim ürün efsanevi birsey ama ikinci eli hic yok. 24-26 bin civari sifir olarak alici bulur mu sizce? bu
Teenage Engineering Red OB–4 The Magic Radio
Teenage Engineering
Ürün Açıklaması:
Google Çeviri ile çevirildi.
Orijinali Gör
Kırmızı ve siyah renklerde taşınabilir yüksek kaliteli hoparlör. Akıllı Spiral antenli, dönüştürülebilir taşıma kolu. · Fırçasız motor · Dijital arayüzde Hall efekt sensörü · Akıllı motor kontrol algoritması · Kaynak cihazın ses düzeyiyle senkronize olan dijital hareket kontrolü ses düğmesi · Tüm oynatmayı sanal 2 saatlik kasete kaydeder · Anında geri sarma özelliği · 100-100°C kapasiteli yüksek kapasiteli lipo pil 240 VAC güç girişi · 40–72 saat arasında pil ömrü, maksimum ses seviyesinde 8 saat · 4 bas sürücüsü · 2 x 38 W neodimyum tweeter · 100 dBm · Bluetooth 3,5 mm hat girişi · FM radyo, hat çıkışı ve disk · Uyumlu yüksek tanımlı ve düşük enerji standartlarına sahip Bluetooth · Kablosuz Orto uzaktan kumanda · H8,75 x G8,3 x 2,25 rengi: Kırmızı
Aprilia Scarabeo 200 mü? Bir daha asla.
50 bine 8 ay önce 62 bin km de tanıdıktan aprilia scarabeo 200 2009 aldım. Aldığımın haftası akü gitti. Yeni akü taktik. Kaç kere evimden çok uzak yerde motoru bıraktığım oldu. Akü düzeliyor gaz teli 5 defa koptu. Gaz teli düzeliyor balatalardan ses geliyor. Acaba bunların hepsi mi böyle motordan soğudum parcalayasim geliyor....
Yurtdışı iPhone kayıt uzatma hakkında
Arkadaşlar yurtdışı iPhone'larınızı ne kadara uzattırabiliyorsunuz? Şu an piyasa araştırması yapıyorum. Piyasadan çok daha uyguna kayıt uzatabiliyorum. Yazın bakalım ona göre reklam vermeye başlayacağım.
27 yaşından sonra motosiklet mekanik tamircisi olunur mu?
27 yaşından sonra motosiklet mekanik tamiri öğrenip bu işle hayatımı devam ettirmek istiyorum. Sizce mümkün mü ve zor mu?
Dijital açılıp kapanabilen plaka işi
Selam, su geçirmez lad paneller vasıtasıyla yasal plaka boyutunda kesilmiş, istendiğinde uzaktan kumandayla açılıp kapanabilen dijital plaka işi yapmayı düşünüyorum fakat çevremden çok fazla illegal o iş, sıkıntı çıkartırlar diyor. Bu işi ABD ve EU da yapan çok kişi var onların savunmaları bu ürünü off-road araçları için ürettiklerini ama public yollarda da kullanılabileceğini söylüyor. Sizce yatırım yapmaya değer mi? Büyük potansiyel var çünkü
DJI Avata 2 alıp mekanlarda iç mekan çekimi yaparak para kazanma?
Şu an 59 bin lira bu drone. Sizce yatırım yapıp iç mekanları çeksem nasıl olur? Bu işi yapanlar varsa gelir ve giderler ne durumda? iyi bayramlar.
Telegram kullanıcı adım ne kadar eder?
Kripto dünyasıyla ilgilenenler bilir, blum io airdroplari başladı. Daha listelenmedi. Projenin kurucusu Binance nin de kurucusu olduğu için uzun ömürlü sağlam olacak. Telegram da @blumofficial kullanıcı adini alabildim. Sizce gelecekte para eder mi?
not: blumofficial alındığı için L yerine büyük I yazmak gibi bir kelime oyunu yaparak alabildim. Sonuç olarak orjinaliyle aynı gözüküyor.
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 163
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.579 (Bu ay: 467)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 92 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic