Hafif Ticari Araç Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba,
Bir tıbbi cihaz firması sahibiyim. Yaklaşık 160 cm yani 1.6 Metrelik cihazları gerek hastaneler arası gerek şehirler arası taşımam gerekiyor. Bir adet hafif ticari araç almayı planlıyorum.
Doblo, berlingo, Courier vs. hepsine baktım ama hepsinin arka yük kısım yüksekliği hepsinin 1.2-1.4 m arasında. Doblonun eski Maxi XL modeli varmış galiba ama şuan üretilmiyor. Boyuna yüksekliği daha uzun olan o işimi görebilirdi diye düşünüyorum.
Bana bu ölçülere uyabilecek araç tavsiyesi olan var mıdır? Fiyat, performans, kampanyalar göze alındığında 0 km almak istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Herkese selamlar, sevgiler.
Apple Car Play Youtube Oynatma
Arkdadaşlar merhaba,
Mercedes aracım var iphone telefonum var. CarPlay bağlantı ile araç ekranda youtube ve Netflix oynatmak istiyorum. Bunu yapabileceğim bir sistem vs. var mıdır? Harici bir iki sistem youtubeda gördüm ama hangisi iyidir, nasıl yapılabilir yardımcı olabilecek var mıdır?
İyi günler dilerim.
Yandex Navigasyon Apple Carplay'de Kullanma
Merhabalar,
Aracımda Carplay mevcut. Fakat yandex haritalar kullanmak istediğimde Yandex Plus üyeliği istiyor. Ne kadar araştırsam da çözüm bulamadım. Türkiyede Yandex plus aktif değilmiş anladığım kadarıyla.
Bir çözümü olan, carplayde yandex haritaları kullanabilen var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.031 (Bu ay: 360)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar