Alfais 4751 Hdmi Video Capture Ezcap Usb Video Capture Hdmi Kaydedici Yakalama Kartı https://www.amazon.com.tr/dp/B08VQHTH5R?ref=cm_sw_r_apan_dp_M96KA2HAED6ND4ACAHDF&ref_=cm_sw_r_apan_dp_M96KA2HAED6ND4ACAHDF&social_share=cm_sw_r_apan_dp_M96KA2HAED6ND4ACAHDF&starsLeft=1 Bu almış olduğum capture card ve hdmi kablosuyla xbox one konsolumu laptopuma bağladım. OBS üzerinden konsolun ekranına ulaşmayı başardım Çözünürlük 1366x768 yaptım bilgisayarım en fazla o kadar desteklediği için FPS'i 30 yaptım ancak oyun sırasında aşırı şekilde kasıyor hiç oynatmıypr VLC ile denedim orada da herşeyi yaptım ancak VLC mlr'yi açamıyor hatasından kurtulamadım. Capture card 'ın kullanma kılavuzunda bilgisayar gereksinimlerinde NVIDIA GT630 ve üstü gpulu laptoplarda çalışacağı yazıyor benim ekran kartım yok sayılır (intel hd graphics) . Bu capture card ile alakalı bir durum mu yoksa yüksek segment capture card alsam yine laptopumdan dolayı oynayamayacak mıyım? Mönitör mü almalıyım? Normal hdmi kablosuyla görüntü alamıyorum bildiğiniz gibi bilgisayarlarda hdmi çıkışı bulunduğu için.
Acil yardımlarınızı bekliyorum.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 47 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Windows İşletim Sistemleri