Huzursuz Bacak Sendeomunun tedavisi yok mu?
Bu haftalığın hiç mi tedavisi, bir çaresi çözümü yok? 8 aydır çekiyorum bu illetten. Geceleri bacağım çok ağrıyor uyuyamıyorum. Uyuyamadığım için de tüm hayatım altüst oluyor. Günlük işlerimi yapamıyorum. YKS ye hazırlanıyorum ama bu hastalık varken çalışamıyorum. Odaklanamıyorum. Hatta bazen çok gergin be sinirli hissediyorum. Tüm bunlar hepsi sadece uyuyamadığım için. Uyumak istiyorum artık. Ortopediye gittim bi ton kas gevşetici ve vitamin ilacı yazdı, bitirdim ilaçları, değişiklik yok. Bir daha gittim tedavisi yok dedi spor yapmamı önerdi, kas gevşetici yazdı. Şimdide dahiliyeye gidip kan tahlili yapayım diyorum 3 aydır randevu bulamıyorum. Yani bu hastalık nedir ne değildir, çözümler nedir ne yapmak lazım? Beni aydınlatırsanız çok memnun olurum :(
Arkadaşlar AYT matematikte konuyu mert hocanın kampı ve onun video ders kitabından takip edeceğim ama mert hocanın soru bankasını da almalı mıyım emin değilim. Kampı takip ederken soru bankası olarak 345 ve Mert Hoca'nın soru bankası arasında kaldım. İkisini de çözmüş birisi yardımcı olabilirse muazzam olur.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 817 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet