Eurobond mantıklı mı?
Yanlış anlamadıysam Eurobond aldıktan sonra yıllar içinde dolar artarsa, bu artışın önemli bir miktarını gelir vergisi olarak kaybediyoruz. Bu durumda bir gariplik yok mu? Hesaplarıma göre 10 yıl önce %6 eurobond alan biri 100k koyup 180k alacakken vergiler sonrası 125k alıyor. 10 yılda dolarında değer kaybettiği göz önüne alınırsa, insanlar neden Eurobond tercih ediyor? Bilmediğim birşey mi var?
En uzun garanti seçeneği hangi markada var?
Genelde 2 sene garanti süreleri var ve bir tek Asus marka monitörlerde 3 yıl garanti olduğunu gördüm. Gözden kaçırdığım başka bir marka var mı? Ya da ek garanti süresi alma imkanı olan? Ek garantiyi herkes önermiyor, farklı koşulları olduğu için, ancak sormak istedim.
Silinebilir
S
Silinebilir
s
Kasım indirimlerini kaçırdım biraz daha bekliyeyim yıl başı indirimleri olur belki dedim ama indirim olur mu bilmiyorum. Bilen var mı? Boyner, sportive ya da asics nike gibi markalarda büyük indirimler olur mu? Olmaz diyorsanız amazon prime indirimlerinde bir şey bulursam alacağım beklemeden.
Eski tv android 4.4 kullanıyor, apk kurabilir miyim?
Televizyon bu:
Çok eski ve sorunlu yorumlardan da anlaşılacağı üzere. Apk dosyalarını görmüyor televizyon, bu android 4.4 olduğu için mi? Bu televizyona apk uygulama kurma şansım var mı sormak istedim.
Amfi ve Hoparlör fiyatları normale ne zaman dönecek?
Amfiler yurtdışına göre neredeyse 2 katına satılıyor ve dolar cinsinden, hoparlörlerde hemen hemen %50 daha pahalı satılıyor ülkemizde. Daha önce bakmadığım için bilmiyorum, bu durum ara ara olan ve sonra normale dönen bir şey mi? Yani 300 dolarlık amfiyi herkes 600 dolardan mı alıyor bizim ülkemizde? Fiyatlar yurtdısındaki fiyatlarına iner mi?
Gpu'da 3000 serisi, Cpu'da 5000 amd serisi bu sene gelecek ancak fiyatlar abartı olacaksa(15k üstü) beklemenin mantığı yok gibi? Sizce, 8-10k civarı laptop almalı mıyım, yoksa yeni modelleri beklemek daha mı mantıklı?
Biliyorsunuz, S10+ modelini ülkemizde almak daha avatajlı. Çoğu ülkede daha pahalıya satılıyor. Daha ucuza satılan başka model var mı bildiğiniz?
Mekanik Klavye fiyatları düşer mi?
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 292
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.346 (Bu ay: 163)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware