12. sınıf dalga mekaniği
bu konu için tyt dalgaların hepsini bilmek gerekiyor mu
Çılgın profesör
Bu hocaya nasıl bir şey olmuyor millet buraya soruyu yazmaya bile çekiniyor. adam daha sabah olan sınavı çözüyor kaç hoca ösymden dava yedi adam ales msü yks yardırıyor
3d ayt sistemler sb
çözen var mı endokrin sisteme kadar çözdüm sorular çok detay gibi geldi ilk defa sistemler çalışıyorum
türev için orijinal mi apotemi mi
ayt vdden çalışıp fasiküle geçicem sizce hangisi
Geometri kaynak önerisi
Mikro orijinal geometri kitabından üçgenleri bitirdim ama yetersiz olduğumu düşünüyorum 3d tyt geometri nasıldır
%90ı youtube hocalarına sallıyor. youtubedan çalışılarak olsaydı herkes fullerdi, şu çocuk geçen sene youtubedan çalıştı 80k yaptı mezuna kaldı vs. vs. neyin çekememezliği bu anlamadim
Tyt kimya
Tyt biyo bitti tyt fizik bitmek üzere ama tyt kimyada 1 ay önce Görkem şahinden ilk 20 videoyu izlemiştim. 2 3 net geliyor en fazla. 60video daha izlemeden hızlı şekilde toparlamamın yolu var mı
tyt mat sayılar sorularında gelişmek
Tyt mat denemesi çözerken sayılar sorularına uğraşmaktan problemlerin ve geometrinin hepsine bakabilecek zamanım kalmıyor genellikle de yapamayıp bırakıyorum sayılar kısmını ve sonrasını eyüp b'den bitirdim 1-2 ay önce 345'ten çözmüştüm fakat yanlışlarım çıkıyor nasıl bir yol izlememi önerirsiniz
varsa atarsanız sevinirim
silinebilir
.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 58
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.000 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet