Özürsüz devamsızlığı raporla özürlüye çevirme
|
Iphone Icloud kilidi açma
|
Güç Düğmesine Basıyorum ama çalışmıyor PC
Selamlar
Uzun süredir Pc toplamaya çalışıyorum ve bugün normalde bitirmiştim fakat eve gelip Psu yu takıp güç düğmesine basana kadar. Bastım tepki yok. Ve bu 2. Psu yani sorun Psu da olamaz diye düşünüyorum. Psuyu takıp güç anahtarını açtığımda ses yavaşça artıyor kapatınca da yavaşça kesiliyor
Sorun ne acaba. Hangi parçadan oluşur bu ses ve sorun
Intel G3250
Samsung 320GB HDD
GT 710
ASUS GPS-400AB Psu
GSkill 8gb ram
Sorun güç düğmesinde ise nasıl açarız bu kasayı
PSU yandı neden
Selam arkadaşlar bugün pc mi tamamen topladım ve çalıştırmayı denedim
Gigabyte GA-81HM-S2V anakart
ZOTAC GT710 ekran kartı
Pentium G3250 işlemci
Gskill ddr3 8gb ram
320 Gb hdd
Kablo bağlantıları tamamen doğru
230V psu vardı bir de. Fişe taktım hafif cızırtılı bir ses gelmeye başladı power tuşuna bastım tepki yok. Ben fişi çekmeyi unuttum. Pcnin karşısında sorunun cevabını ararken bi anda pc den bir alev çıktı. Ben sonra pcye bir baktım psu dan yanık kokusu geliyor.Sorun ne olabilir
Sisteme zarar gelmişmidir?
Ve son olarak yeni psu Alacağım 500V buldum sistem sadece 200V istiyor geleceğe yatırım için alsam kullansam sıkıntı çıkarır mı
1150'li soket pini yamuldu,çalışır mı??
Selam arkadaşlar benim anakartımdaki sokette sadece ve sadece 2 tane pin hafif yukarı doğru yamuk aslında daha fazlası yamulmuştu düzeltmeyi başardım. Bunları da biraz denedim ama olmuyorlar. İşlemciyi zaten koyup üstüne bastıracağız ya ? Bastırdığımız zaman düzelir diye düşünüyorum...üstelik anakart yepyeni aldım kullanamadım bile
Sizce ne yapayım.. düzeltmeye mi çalışayım yoksa deneyeyim mi ???(birisi yukardan çok belli olmuyor diğeri alt köşede)
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.183 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware