|
Bu ses nereden gelebilir çıldırıcam
|
Siz olsanız bu iki laptop tan hangisini alırdınız? Anket
|
Bu cennet papağanı katır mı?
Güvenli Önyükleme açık görünmesine rağmen kapalı
Arkadaşlar merhaba. win11 pro işletim sistemim.Acer marka notebook var. valorant oyunu kuruyordum. fakat güvenli önyüklemeyi açın hatası verdi. bios'a girip, secure boost enable yapıyorum, F10 kaydet çıkış yapıyorum. pc açıldığında güvenli önyükleme yine kapalı gözüküyor. anlamadım. nerede hata yapıyorum acaba. aşağıya biraz resim de ekledim. Acaba sorun nerede olabilir. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
süresiz vekaletname hk:
Arkadaşlar merhaba. Bir konu hakkında size danışmak istiyorum. Babamın köyden üzerine düşen tarlaların satışı için vakti zamanında vekalet vermişti uzaktan akraba bir emlakçıya.
Daha sonra birkaç yıl sonra üzerine farklı bir köyden 7-8 tarla hissesi daha çıkmıştı. Fakat babam, daha sonra bunların taşınmaz listesinden kaybolduğunu söyledi bana.
Bu durum garibime gitti ve babamın e-devletten vekaletname bilgilerine baktığımda, zamanında notere verdiği vekalet süresizmiş. acaba dedik bu arkadaş vekaletnameyi kullanarak sattımı buraları. babamın köyle işi olmadığı için üzerinde durmadı.
Benim merak ettiğim ise bu vekaletnamenin yevmiye numarası falan belli. Bunu, vekaletin alındığı notere giderek, başka bir işlem yapılıp yapılmadığı öğrenilebilir mi acaba?
sosyal fobili arkadaş (istanbuldan)
merhaba öncelikle. yaşım 27. kendimi bildim bileli sosyal fobim var. istanbul bahçelievlerde oturuyorum. hiç arkadaşım yok yalnızım. benim gibi arkadaş arıyorsanız belki tanışırız diye konu açmak istedim. isteyen buraya veya dm den yazabilir.
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.125 (Bu ay: 87)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar