Çoğu kızın sevgilisi var
Beyler çoğu kızın geçmişte veya şimdi sevgilisi var.Eli yüzü düzgün bir kızın üniversiteye kadar ortalama iki-üç tane sevgilisi olmuştur.Bunların geçmişte yaşadıkları vs hesaba katınca bizim gibi düzgün erkeklerin bu kızlarla evlenmesi sizce de absürt değil mi.Enayi durumuna düşüyoruz
Snapchat kızlarla tanışma
Beyler snapchat kızlarla tanışmak için ie yarıyor mu? Çok fazla kullanan yaşıtlarım var da işe yaramıyorsa kullanmazlar sanırım.
Karşı cinsle iletişim
Beyler bi maruzatım olucaktı.Bölümümde kız var geçen sene sürekli bakışıyorduk.Sene başında okul açıldı tanıştık ettik.İlgi gösteriyordu birlikte bulunduğumuz zaman temas etmeler vs bazen beni görüp yanına çağırıyordu.Yanına gittiğimde umursamaz tavırlar konuşurken bana karşı sırtını dönmeler, sonra whatsapptan yazdığımda tek cevap veriyordu.Ben de gördüğümde selam vermeyi kestim.Sizce bu kız sadece ilgi ihtiyacı için mi kullanıyor.Vakit kaybı mı?
Yazılı Ehliyet Sınav Sonucu İtiraz
Merhaba iyi forumlar.Ben ikidir yazılı ehliyet sınavına giriyorum ve sınavım çok iyi geçmesine rağmen iki kez kaldım.Bir türlü akıl,sır erdiremiyorum,ailem parayı sokakta bulmadı sürekli sürekli kalıyorum.14 senelik eğitim hayatımda az buçuk girdiğim sınavı geçip geçemeyeceğimi bilirim herhalde.Velhasılıkelam sınava itiraz etsem olumlu yönde sonuçlanır mı sizce?
Adana da gökyüzünde sessiz şimşekler çakması
Adana da gece ve yarın için yağmurlu hava ihtimali çok düşük olduğu halde gökyüzünde belli aralıklarla sessiz şimşek çakıyor.Bunun bilimsel açıklamasını yapabilecek var mi?
Yeni tanışılan kız grubuyla samimi
Beyler yeni yeni konuşmaya başladığım kız grubuyla ne kadar sürede samimileşiriz benimle konuşmaya yakın durmuyor gibiler de çok espritüel bir kişiliğimde yok yoksa yeni konuşmamdan kaynaklı bir durum mu söz konusu sizce.Konuşmayı keseyim mi tavsiyeniz nedir?
Sorum üstteki gibi beyler yakışıklı olup 7/10 üzeri kız düşüremeyen ya da eline kalan var mı?
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.022 (Bu ay: 383)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic