elektronikle ilgili sorum var
|
matkap motoru
elimde bir matkap vardı.uzun zamandır kullanmıyorduk.çünkü bataryası aşırı hızlı bitiyordu.zaten baktığımda pillere,pillerin üstünde uzun zaman sonra birşeyler oluyor.o olmuş işte.sonra bataryayı oturttuğumuz + - kutupları vardı.onlara bir kablo yardımıyla,batarya şarj aletiyle kablo çektim.matkap çalıştı fakat motoru çok az dönüyordu.nedenini öğrenmek için yardım ederseniz sevinirim.(maestro mt7212)
tonguç dinleyenler
tonguç dinleyenler hayatının düzeleceğine falan inanıyo herhalde.ben 3.sınıftayken dinleyenler vardı.hepsinden nefret ediyordum.bide niyeyse hepsi inek oluyo.hocalarında yalakası.100 aboneli kişiler daha iyi anlatıyo.
okulu bırakmak istiyorum
9.sınıfım.notlarım biraz kötü.üni okucak isteğimde yok.anadolu lisesindeyim.çıkınca bi b.. olcağımı düşünmüyorum.babamlara da yük olduğumu hissediyorum.ders çalışmayı sevmem.lgsden zaten 422 aldım.babamlar beni baya azarlamıştı.şimdi zaten biyolojiden hoca sözlüleri yükseltmese kalıyordum.okulu bırakıp sanayiye ya da hiç değilse abim gibi meslek lisesine gitmeyi istiyorum.fakat babama söylesem beni diker.
mat projesi aklıma bişi gelmiyo
9.sınıfım ve matematikten proje aldım ortalamayı yüksek tutar diye.biliyomdiğer derslerde önemli.hoca da mat bulmacası dedi.9. sınıfta nası bi bulmaca yapayım a.
bu meb neye dayanarak dağın başına okul açıyo
yav şidmi bizim okulun çevresinde 2 tane daha okul var ve bi tane daha okul dikiyolar.yani çarşıya 5 km falan.hayır torbacı gaspçı da gelemiyo adamların parası da yok.hani beni de ilgilendirmiyo da millet başlar falan diye herhalde.yani her gün de dolmuş parası aylık 1000tl falan tutuyo tamam fazlada değil ama hani marketi yok bişeyi yok kantin zaten pahalı istediğimizi bulamıyoruz.en boktan sistem yani her günde instagramda görüyorum dalga geçilme mevzusu olmuş artık.eve gitmek 30 dk okula gelmek 30dk etti 1 saat.
edebiyat hocamiz
Edebiyatci konusma sinavini sinav tarohinden once yapiyo yani bu hafta bu suc mu yani sinav tarihinde karisiklik oluyor diyor yani ben sinav zamaninda yapmak istiyorum ve bizden kiralik konak kitabini okumamizi soyledi onun tanitimini yapcaz falan tanitimini buldum ezberleuip yaparim fakat hani sinav tarohine kadar daha verimli calisabilirim ve ekstra puanda vermiyo neyin acelesi wp grubundada alo yazdim diye bana terbiyesiz dedi
bisiklet amortisorum calismiyoe
bisikletimin amortisoru onceden calisirken simdi calismiyor.Wd40 falan surdum ama gene tık yok ne yapabilirim
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Elektrik,Elektronik
yalnız kalacaksın kardeş yapayalnız |
pabloescobar |
Lise öğrencisiyim |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 106
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.941 (Bu ay: 283)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic