Kasa fani cizirti sesi
|
Ses çıkış cihazları
Windows ses ayarlarında, ses çıkış cihazları listesinde devre dışı bıraktığım cihazlar, Windows 'u yeniden başlattığımda geri geliyor.
Bunun kalıcı çözümünü bilen yazarsa sevinirim.
Google Fotoğraflar Meta Veriler
Google Fotoğraflar 'a yüklediğim fotoğraflarım, yılına ve konumuna göre çok güzel sıralanıyor.
Fotoğrafları bilgisayarıma indirdiğimde bütün meta verileri siliniyor ve tekrar Google Fotoğraflar 'a yüklediğimde konum ve fotoğrafın çekildiği yıl doğru gelmiyor.
Google yardım merkezinde iki defa konu açarak yardım istedim ancak alakasız dönüşler yapıldı. Bu konuyla ilgili bilgi paylaşabilirseniz sevinirim.
Google yardım merkezinde açtığım konu ve cevabı;
Bu makale yeterli bilgi içermiyor;
Bilgisayarima uzak baglanti yaptığımda, monitörümun acik veya kapali oldugu bilgisi benim icin onemli. Bunu kontrol eden bir program var mi ya da ben bunu Windows uzerinden nereden kontrol edebilirim?
Şerit ledi anakarta bağlayıp odayı renklendirmek
Herkese selam,
Asus Rog Strix B550-F anakartımın ARGB yuvalarına normal piyasada bulunan şerit ledleri taksam, ve bunu kasanın dışına çıkartıp odanın duvarına masanın altına falan yapıştırsam.
Aynı kasa fanlarında olduğu gibi ışıklandırma alabilir miyim?
daha once deneyen var mı?
Dell Inspiron 5.000TL fikir verebilirseniz sevinirim
|
beraber quest ve dungeon yapacak adam arıyorum
|
Bilgisayar Koltuğu Seçimi
|
wow a başlasam mı?
|
evime ne almalıyım?
|
Meslek: Ydareci
İlgi Alanları: sörf, snowboard, tiyatro, opera, yeni ke?ifler
Buraya ne yazayym? |
PSN: SuSpecttr Origin: SuSpecttr Steam: SuSpecttr Voobly: SuSpecttr GameRanger: SuSpecttr GTA 5 Online: SuSpect_tr Discord: SuSpect_tr |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.745
İkinci El Bölümü Mesajları: 110
Konularının görüntülenme sayısı: 15.274 (Bu ay: 250)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun