konut sigortası
Türkiye sigorta konut sigortası ciddi anlamda hayatımızı kolaylaştırdı. İçerisinde bir çok hizmeti barındırıyor. Bunlardan bazıları Yangın, yıldırım, infilak Deprem Grev, lokavt, kargaşalık, halk hareketleri, kötü niyetli hareketler, terör Komşuluk, kiracılık mali mesuliye Diğer yangın ek teminatları Enkaz kaldırma Hırsızlık Değerli eşya hırsızlık Kira kaybı İkamet değişikliği masrafları Taşınmaza bağlı hukuksal koruma Konut yardım Cam kırılması Ferdi kaza Kapkaç Elektronik cihazlar gibi daha bir sürü hizmetleri var. Kesinlikle yaptırılması gereken bir sigorta
BES müşterisi
BES müşterisi olmak istiyordum. Çünkü birikim yapmam gerekiyor. Arkadaşlarımın önerisiyle Türkiye Hayat Emeklilik'e başvurdum cidden bu konuda çok iyiler, iyi ki de yaptırdım diyorum. Şimdi ise BES müşterilerine özel konut, kasko ve tamamlayıcı sağlık sigortasında %20 indirim yapıyor. Bende arabam için kasko yaptıracağım. Herkes yararlansın isterim.
araç sigortası
Türkiye Sigortadan Dost Kasko yaptırdım, uygun fiyatlı, güvenli ve huzurlu hissettirdiğini söyleyebilirim. Arabanıza değer veriyorsanız kesinlikle yaptırın. Hasarın gerçekleşmesi durumunda veya onarım sonrasında; Bedelsiz olarak 21 noktada Check-up Hizmeti, Hasar durumunda özel vale hizmeti (Aracın bulunduğu yerden teslim alınarak servise götürülmesi hizmeti), Onarım sonrası Bedelsiz İç Dış Temizlik ve Cilalı Şampuan ile Yıkama Hizmeti, Periyodik bakımlarda avantajlı sabit işçilik ücreti, Onarım sonrası Bedelsiz Ozon Sterilizasyonu gibi bir çok hizmetleri var. Memnun kalmamak imkansız.
iş yeri sigortası
Türkiye Sigortadan iş yeri sigortası yaptırdım. Teminatlarından çok memnunum önceden farklı bir firmadan sigorta yaptırmıştım asla memnun kalamadım hatta bir sürü de uğraştırdılar. Şuan kafam çok rahat iyi ki yaptırmışım diyorum. İş yeri sigortası ince bir mesele kesinlikle yaptırmadan önce araştırın Türkiye Sigorta bu konuda çok iyi cidden.
Halkbank'ın Kadın Girişimciler Serisi
Yeni mezun olmuş gençlerin ve kadınlarımızın iş alanlarında kendi işlerini kurması taraftarıyım. Maalesef ki her insanın koşulları bir olmuyor. Bu imkanlara sahip insanlar şanslı. İş kurmaları hem ekonomik hem ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacaktır. Planları, fikirleri olan vatandaşlarımıza yardım desteği sağlanmalı. Halkbank’ın girişimci kadınlara destek sağladığını duydum. Kredi desteği alabiliyorlarmış. Bu kişilerin hikayelerini anlattığı video serileri paylaşıyor her hafta. Bu hafta Vennas Hanımın küçük bir büfeden nasıl büyük bir işletme kurduğu ele almışlar. Cesareti olmayanlara faydalı olacağını düşünüyorum.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 877 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic