İşyerinde iki masaüstü bilgisayar var. Bilgisayarlar ortak ağda ethernet ile bağlı. Yazıcı 1. bilgisayara usb kablosu ile bağlı. Yazıcının ethernet bağlantısı yok. Yazıcıyı bu iki bilgisayara nasıl bağlayabiliriz bilen varsa yardım edebilir mi?
SSD Mİ? HDD Mİ?
Yeni bir sistem aldım. SSD takılı halde geldi. Youtube'de oyun videoları çekmek istiyorum fakat SSD 500 GB. Oyunların boyutu ve video programların boyutunu da hesaba katarsak SSD baya bi dolacak. HDD taksam ve oyunları yükleyeceğim montajlı videoları oraya depolasam oyunlarda performans düşüşü yaşar mıyım? Taşınabilir bir SSD alsam daha mı iyi olur?
MONSTER FAN SORUNU
Monster Abra A5 V17.1 kullanıyorum. Fanlarım bozulduğu için teknik servise gönderdim. Yeni fan takıldı. Sorun şu ki fan aralıklı olarak çalışıyor. Fan dönüyor ve duruyor ardından 2 saniye bekledikten sonra tekrar kendini döndürüp duruyor. Yani 2 saniye de bir fan bir durup bir çalışıyor. Bana bios güncellemesini de yapacağız gibi bir şey demişlerdi. Acaba bios ayarlarından bu sorunu çözebilir miyiz? Sorunun kaynağından da emin değilim. Değişim için 840 TL para istediler fakat bana laptopu göndermeden önce kontrol edecek kadar acizler sanırım. Birisi yardım edebilir mi?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 391 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware