Gree Klima Düşük Fan modu
Arkadaşlar gree klima 12 lik kullanıyorum. Düşük fan modunda kullanırken odayı ayarladığım derecede sabit tutamıyor cihaz tekrardan yükselmeye başlıyor sıcaklık. Bu normal bi durum mu acaba?Otomatik fanda herhangi bir sorun yok ama.Oda 20 m2 .
Gree Aphro Klima Wifi Kiti Hakkında
Arkadaşlar gree aphro 12 lik klimam var. Buna kendi sitesi üzerinden wifi kit talep ettim geldi. Ancak klimama tam oturmuyor.Daha doğrusu oturuyor ama klimanın üst kapağını kapatamıyorum bombeli kalıyor. Bununla alakalı servisle görüştüğümde bana kitin yanlış model gönderildiğini söylediler. Neyse yeni kit geldi bu da aynı ürün çıktı. Kodlarına kadar herşey aynı.Getiren kişi kitin her model için aynı olduğunu söylüyor telefondaki müşteri hizmetleri farklı söylüyor.Ki bence de modele göre farklı olması gerekir. Biraz daha ince bi yapıda olmalı diye düşünüyorum ki üst kapak rahatça kapanabilsin.Yılan hikayesine döndü durum.Ne yapacağımı şaşırdım. Bilgili arkadaşlar lütfen yardım eder misiniz?
Parke Altı Isı Yalıtımı
Arkadaşlar evim kuzey cephede ve yerden çok soğuk geliyor.Aslında alt üstüm dolu ara kattayım ama yerdeki soğuğu bir türlü kesemiyorum.Mütahit sadece ince şilte serip bırakmış anladığım kadarıyla. Bunun için parke altına konulan en iyi yalıtım malzemesi ne olur acaba. Kapı eşiklerinden 2 cm boşluğum var bu arada.
General ht300 oda termostatı
Arkadaşlar eca proteus premix cihazıma general ht300 oda termostatı taktım. Ancak anlayamadığım bir nokta var. Cihaz oda sıcaklığına geldiği zaman kendini kapatıyor.Isı düştüğü zaman tekrardan devreye de giriyor bunda bir problemim yok ama merak ettiğim şu.
Odanın ayarlanan ısına gelene kadar da kombi sürekli eski sistemdeki gibi ayarladığım su sıcaklığına geldiği zaman kendisini bir kapatıp bir açıyor. Normalde de bu şekilde mi çalışır yoksa oda ısınına ulaşana kadar kombinin asla kapanmaması mı lazım. İnternette araştırdığım kadarıyla bi parametre ayarı varmış p44 diye ama benim cihaz 2019 öncesi olduğu için p42 ye kadar var.
Mermerden gelen soğuk
Arkadaşlar evimin salonunda fransız balkon var ve o tarafa doğru yaklaştıkça müthiş bir soğuk geliyor sorunun mermerden kaynaklandığını düşünüyorum. Bu mermer sanırım mütahit tarafından yekpare konulduğu için dışardaki soğuğu direk içeriye alıyor. Bu soğuğu kesmenin bir yolu var mıdır?
parke altı yalıtım malzemesi
Merhabalar.Evimin odaları kuzey cephede ve parkeler çok soğuk oluyor bina 3 yıllık ve evde asla terliksiz dolaşamıyorum. Bunun için parke altına önerebileceğiniz en iyi sonuç veren ürün nedir acaba? Mütahit sadece şilte atıp bırakmış betonun soğukluğunu olduğu gibi hissediyorum.
Isınan petekler ama ısınmayan oda
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 3 yıldır bu durumdan kurtulamıyorum.Evimiz yeni 3 yıllık ve dışarıdan 4cm eps mantolaması var. Ev toplamda net 70 m2 var yok 2+1. Evimin kuzey cepheye bakan salon ve yatak odası kışın hiçbir şekilde ısınmıyor. Petekler çok sıcak elimi koyuyorum tutamıyorum ama odalar bi türlü ısınmıyor. Kışın 19 dereceyi görsem şükrediyorum kombi 70 te açık olunca. Kombi markam eca proteus premix 24kwh. Evin salonunda fransız balkon var duvarın neredeyse tamamı camdan oluşuyor. Petekler camın sağında ve solunda konumlandırılmış.Petek deseniz dairede toplamda 3.20 mt. Mütahit saolsun hole ve mutfağa petek takmamış. Salonda 2 adet petek var ama toplamı 1.40 mt ediyor. Biri 80cm diğeri 60cm (yükseklikleri 60cm) Şimdi sorularım şu şekilde;
1.İçerden de ekstra mantolama yaptırmalı mıyım? İç mantolamanın iyi olmadığını söyleyenler de var.
2.Petek boyları çok kısa olduğunu düşünüyorum ama mevcut olan yere ancak dikey petek taktırabilirim.Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Petekler yetersiz mi geliyordur? Dikey petekten randıman alabilir miyim?
3.camlar için standart çift cam ısıcam var camcı gelip doğramalara ve camlara baktı herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi.
Bilgili arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz engin tecrübelerinize ihtiyacım var. Artık evden soğudum resmen. Aldığıma alacağıma pişman oldum diyebilirim.
Bu arada ev İstanbul bağcılar da ve ara katta oturuyorum altım üstüm dolu
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 59
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.654 (Bu ay: 211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri