7 Days to Die serisine oyun arkadaşı arıyorum
Merhaba Zombi Avı Takımı!
Sonsuz bir korku ve hayatta kalma deneyimi için 7 Days to Die dünyasına davetlisiniz! Forumda bu eşsiz zombi apokalips oyununu paylaşmak, stratejileri tartışmak ve birlikte hayatta kalmak için toplanıyoruz.
Sizi aramızda görmek ve birlikte bu tehlikeli dünyada ayakta kalmak için sabırsızlanıyoruz. Unutmayın, birlikte daha güçlüyüz!
Steam profil linkim:
(7 Days İçin Geldiğinizi Belirtmeyi Unutmayınız)
Şuanlık seriye başlamadık bu akşam, başlayacağız +10 kişiyiz fps,drob konusu için kanlı ay düşürebilir yaş ortalaması 15 & 30 arasıdır herhangi bir büyüğümüze saygısızlık yada bir küçüğümüze saygısızlık söz konusu değildir büyüğümüzse abimiz küçüğümüzse kardeşimizdir bu saygı çerçevesini koruyarak oynuyacağız aklınızda bulunsun toxiclik yapmak için gelenleri sileceğim teşekkürler saygılarımla.
Merhaba macera severler!
Heyecan dolu bir oyun deneyimi için sizi bekleyen bir ekibin lideri olarak buradayım. The Forest dünyasında birlikte keşfetmek, hayatta kalmak ve inşa etmek için sıcak bir ekibin parçası olmaya hazır mısınız?
Biyografi:
Oyun dünyasında yeni dostlar edinmek ve The Forest'in gizemli adasında beraber heyecan dolu anlar yaşamak isteyen bir oyuncuyum. Ekip arkadaşları arıyorum çünkü inanıyorum ki, birlikte oynadığımızda bu macera çok daha eğlenceli olacak!
Oyunun zorluklarına karşı birlikte durmaktan, stratejiler geliştirmekten ve tabii ki birlikte kahkaha atmaktan keyif alıyorum. Her seviyeden oyuncuya açığız; önemli olan eğlenmek ve birbirimize destek olmak!
Ekibimize katılın:
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 232 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Simulasyon