Gamepower Mythril Kasaya Uygun Fan
Arkadaşlar herkese merhaba, Gamepower marka Mythril modelinde ki kasaya sahibim. Ön panelinde ledler var. Kasayı ilk aldığımda yanında bir adet egzoz fanı ve kontrolcüsü ile birlikte geldi ancak daha sonra hem ledler hem de fan çalışmamaya başladı. Kumanda çalışıyor ancak kontrolcü hiç bir şekilde tepki vermiyor. Bu nedenle kontrolcüyü değiştirmek istiyorum. Ancak kafamı kurcalayan bir şey var. İnternette iki adet neredeyse aynı model olan Gamepower fan kit var. Birisi Gamepower Air Turbine diğeri ise Gamepower Silence. Kasamda bulunan fan ve kontrolcü hangisiydi bilemediğim için danışmak istedim. Çünkü farklı bir model alırsam bilgisayarın ön panelinde bulunan ledlerin kontrolcü ile uyuşmazlık yaşamasından korkuyorum. Ve tabi ki kasa ile birlikte gelen fanı da kullanmak istediğimden birebir aynı model olsun istiyorum. İnternette araştırdım ve aralarında 20 tl kadar az bir miktarda fiyat farkı gördüm. Bu nedenle bir bilirkişiye danışmadan satın almak istemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
LG UltraGear 27GN60R-B vs Casper Excalibur M.E238FIF-D
Arkadaşlar herkese merhaba, grafik tasarımcıyım ve artık yeni bir monitöre geçmek istiyorum. 4500 TL kadar bir bütçem var ve bu fiyat aralığında bulabildiğim en f/p ürünü olduğunu düşündüğüm 2 adet IPS monitör mevcut. Monitörden pek fazla anlamadığım için bilirkişilere danışmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim, bu fiyat aralığında farklı alternatiflere de açığım. Şimdiden hepinize teşekkürler.
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 288 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Monitör