Ürün anahtarı-Yardım
Selam, yıllar önce vatan bilgisayardan windows 8.1 single language almıştım. Daha sonradan ücretsiz olarak aynı bilgisayarda windows 10'a yükselttim. Yeni bir bilgisayar topladım, windows 11 kurdum.
Şu an 2 pc var eski olanda etkinleştirilmiş windows 10 mevcut. Yenisinde etkinleştirilmemiş windows 11 mevcut. Eski bilgisayarımdaki ürün anahtarımı windows 11 olan yeni bilgisayara taşıyabilir miyim?
Yapılıyorsa nasıl yapılır? Şimdiden teşekkürler
Kablo yardımı
Selamlar
anakart: asus prime x670-p
soğutucu: msi mag core liquid 360r v2
3 fanı birleştirip cpu_fan kısmına taktım.(Doğru mudur?)
bir de radyatörden gelen bir kablo var onu aio_pump'a mı yok cpu_otp kısmına mı takmam gerekiyor?
Sistem toplama kalan parçalar için öneriler
Selamlar
İşlemci : 7950x3d
Anakart : Asus Prime X670-P
Soğutucu : Msi Mag Core Liquid 360r V2
Ekran Kartı : Asus TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti OC
Elimdeki parçalar bunlar. Bu parçalara uygun kasa ve PSU için önerileriniz nelerdir?
Sıvı soğutmayı üste takmak istiyorum. Ön taraf 3fanlı arka tek fanlı bir kasa istiyorum. RGB çok önemli değil. Hava akışı iyi olsun biraz ferah olsun yeterli.
Psu içinde saydığım parçaları doyuracak (ek olarak 2x32 ddr5 ram + 2tb ssd takacağım), darboğaz yaptırmayacak bir psu istiyorum.
Kasa için bütçe 5-6k
şimdiden teşekkürler
80-90k sistem toplama önerisi
Selamlar sadece kasa toplayacağım bütçe 80-90k.
İstediğim özelliker
anakart: m2 ddr5 atx anakart
ekran kartı : 4080 veya 4070ti
2tb m2 ssd
64ram
yazmadığım parçalar sisteme uygun bir şekilde ne olursa kabulüm.
bu özelliklere uygun, söylediğim fiyat aralığında bir sistem çıkartabilir miyiz? Önerilerinizi yorumlarınızı bekliyorum. Simdiden teşekkürler.
Cuma indirimlerinde alınabilecek hazır sistem önerisi
Selamlar,
bu indirim döneminde 4080-4090 ekran kartılı full kasa sistem tavsiyeleriniz var mıdır?
Bütçe 130k. Simdiden teşekkürler
150k bütçeli sistem tavsiyesi
Selamlar
Sistem toplama hakkında çok fazla bilgim yok o yüzden sizlere sorayım.
4090lı,
14.nesil intel işlemcili bir kasa toplamak istiyorum. RGB gerekli değil. İleriye dönük, yeni çıkacak sistem parçalarıyla uyumlu olabilecek bir sistem önerisine ihtiyacım var. Görsellik önemli değil. Kasanın kendisi ve bütün parçaları dahil. Bütçe:150k (biraz daha yukarısına çıkabilirim) şimdiden teşekkürler.
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.145 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware