Samsung Batarya
Merhabalar samsung s20fe almıştım yaz başında. ilk aldığımdan beri bataryanın hızlı bittiğini düşünüyorum. 2.5 saat insta sonrası %20 şarj falan kalıyor. samsung müşteri hizmetleri ile test yapıldı ama sorunsuz gözüküyor. ayarlardan kullanılan pile baktığımda:
örneğin tüm uygulamaların %4 şarj yediğini gösteriyor fakat %10 küsür yemiş oluyor. Yardımınızı bekliyorum
Apple kimliği hatası
Cihazımımın ayarlarında "apple kimliği güncel değil" uyarısı çıkıyor fakat ona tıklayınca, sürdür deyince hiçbirşey olmuyor. buglı gibi. yardım?
"ios güncel"
Win10 Yardım
Arkadaşlar merhaba, bir süredir sıkıntısız win10 kullanıyodum fakat son zamanlarda başlat menüdü açılmamaya başladı. Uygulamalara girmem lazım başlattan fakat giremiyorum. Başlata sağ tıklayıp uygulamalara tıklayınca da açılmıyor. acill
Windows Başlat açılmıyor
Merhabalar bir süredir sorunsuz şekilde windows 10 kullanıyordum fakat bikaç gün önce wifi gitti. fakat ayarları açamadım. ve sistemle ilgili şeylerin açılmadığını gördüm. uygulamalar açılıyor fakat başlat menüsü vs. açılmıyor. yardım edermisiniz?
Laptop Önerisi
Merhabalar, öncelikle 20k bütçem var. Lol, cs gibi oyunları oynatacak laptop arıyorum. 17-18k arası bakıyorum fakat pek anlamış değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 722 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar