YATAY GEÇİŞ fikir verebilir misiniz
Herkese merhabalar ben anadolunun küçük bir köyünde tıp okuyorum dönem sonu bilgisayar mühendisliğine geçicem, şöyle ki ben hep ankarada okumak istiyordum, istanbulda öğrencilik hayatı istemiyorum, puanım hacettepe bilgisayardan 5 puan eksik, ilk sene ankara bilgisayara gidip ortalamayla hacettepeye yatay geçiş yapmak ne kadar mantıklı olur,çok mu zor olur, hem hacettepe %80 ösym puanına bakıyormuş puanım da hayli yakın, yoksa direkt ytü bilgisayara gidip ordan mı devam etmeliyim? Ytüye gidersem ankaraya gelemem bir daha.
YATAY GEÇİŞ hakkında yardımcı olabilecek var mı
Herkese merhabalar ben anadolunun küçük bir köyünde tıp okuyorum dönem sonu bilgisayar mühendisliğine geçicem, şöyle ki ben hep ankarada okumak istiyordum, istanbulda öğrencilik hayatı istemiyorum, puanım hacettepe bilgisayardan 5 puan eksik, ilk sene ankara bilgisayara gidip ortalamayla hacettepeye yatay geçiş yapmak ne kadar mantıklı olur,çok mu zor olur, hem hacettepe %80 ösym puanına bakıyormuş puanım da hayli yakın, yoksa direkt ytü bilgisayara gidip ordan mı devam etmeliyim? Ytüye gidersem ankaraya gelemem bir daha.
tıpı bırakmak istiyorum
merhaba ben anadoludaki bir ilde tıp okuyorum, geçen sene konu dısı bazı nedenlerden dolayı sınıfta kaldım suan 1.sınıfım. sınıf tekrarı yapmam benim için problem değil fakat yaklasık 1 aydır kafamda baska bolume gecme dusuncesi var, aslındaa tıpı ne sevdim ne de sevmedim, istersem okurum 6 sene pek problem değil ama ilerisi benim hayli tadımı kacırıyor, yani tus sınavı, nöbetler, her gun hasta insanlarla muhabbet etmek, kaba saba kisilerle muhattap olucak olmam beni soğuttu ve ders calısıcak motivasyonu da o yuzden pek bulamıyorum ama suan derslerim iyi, tıp bana o kadar zor gelmedi gunde 2 3 saat calısmayla notlarım iyi suan, yani tıpı yapabiliyorum fakat gene de her gün yatay gecis dusuncesi var her an aklımda o yuzden ne derslere odaklanabiliyorum ne de baska bir sey yapabiliyorum. kafam cok karısık, cogu kisi tıptan nefret etmezsen okursun bir sekilde diyor ben de nötrüm acaba devam mı etsem bıraksam mı hiç bilmiyorum, sıralamam ytü cenge yetiyor napsam bilemedim var mı benim yollardan gecmis akıl fikir verebilcek biri ? dedigim gibi derslerim iyi tıpa karsı notrum fakat ilerisi cok canımı sıkıyor
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.003 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar