arkadaşlar yeni bi oyun geliştiriyorum amacım, oyunumu 60 seconds'dan çok daha zevkli ve açık uçlu bir oynanışa sahip bir oyun yapmak.
tek başıma yapıyorum oyunu. daha yayınlayalı 1 hafta oldu ve 4 güncelleme almış durumda. yakında türkçe dil desteği de ekleyeceğim.
eğer azıcık bile olsa ilginizi çektiyse lütfen indirip, düşüncelerinizi (iyi/kötü) oyunun sayfasına yorum olarak belirtir misiniz? bu şekilde bana ve oyunuma çok büyük destek olmuş olursunuz. şimdiden çok teşekkür ederim <3
arkadaşlar yeni bi oyun geliştiriyorum daha sadece 3 gün oldu fakat oynanabilir durumda olduğu için paylaştım.
şu an oyunun %80'i eksik durumda. amacım, oyunumu 60 seconds'dan çok daha zevkli ve açık uçlu bir oynanışa sahip bir oyun yapmak.
tek başıma yapıyorum oyunu. eğer azıcık bile olsa ilginizi çektiyse lütfen indirip, düşüncelerinizi (iyi/kötü) oyunun sayfasına yorum olarak belirtir misiniz? bu şekilde bana ve oyunuma çok büyük destek olmuş olursunuz. şimdiden çok teşekkür ederim <3
arkadaşlar yeni bi oyun geliştiriyorum daha sadece 3 gün oldu fakat oynanabilir durumda olduğu için paylaştım.
şu an oyunun %80'i eksik durumda. amacım, oyunumu 60 seconds'dan çok daha zevkli ve açık uçlu bir oynanışa sahip bir oyun yapmak.
tek başıma yapıyorum oyunu. eğer azıcık bile olsa ilginizi çektiyse lütfen indirip, düşüncelerinizi (iyi/kötü) oyunun sayfasına yorum olarak belirtir misiniz? bu şekilde bana ve oyunuma çok büyük destek olmuş olursunuz. şimdiden çok teşekkür ederim <3
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 438 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun