0 araç lokal boya yaptırmalı mıyım?
Merhabalar, araba konusunda biraz acemiyim
hafta sonu bir moto kurye geri geri gelerek aracıma çarptı,
küçük ama can sıkıcı bir darbe oluştu araçta. (2 parmak ucu büyüklüğünde bile değil, ekte fotosunu bırakıyorum)
tutanak tuttuk vs
servise götürdüm, çok küçük bir iz benim araban olsa bişey yaptırmam dedi.
2. el satarken arka çamurluk boyalı algısı daha büyük bişey olabileceği izlenimini verebiliyor dedi.
nazarlık olarak kalsın böyle dedi. Sonuçta ben para kazanmak isterim yani niye sizi geri çevireyim ama benim arabam olsa bırakırım dedi
Biz de biraz düşünelim dedik
Bu konuda deneyimli olanlar önerisini yazarsa sevinirim. Aracı servise bırakalım mı (çarpan kurye'nin sigortası karşılayacak zaten) yoksa böyle bırakalım mı?
arka çamurluk
Merhabalar, araba konusunda biraz acemiyim
hafta sonu bir moto kurye geri geri gelerek aracıma çarptı,
küçük ama can sıkıcı bir darbe oluştu araçta. (2 parmak ucu büyüklüğünde bile değil, ekte fotosunu bırakıyorum)
tutanak tuttuk vs
servise götürdüm, çok küçük bir iz benim araban olsa bişey yaptırmam dedi.
2. el satarken arka çamurluk boyalı algısı daha büyük bişey olabileceği izlenimini verebiliyor dedi.
nazarlık olarak kalsın böyle dedi. Sonuçta ben para kazanmak isterim yani niye sizi geri çevireyim ama benim arabam olsa bırakırım dedi
Biz de biraz düşünelim dedik
Bu konuda deneyimli olanlar önerisini yazarsa sevinirim. Aracı servise bırakalım mı (çarpan kurye'nin sigortası karşılayacak zaten) yoksa böyle bırakalım mı?
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 169 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası