![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
2022'de mezun oldu 2025 girişli oldu
Merhaba ,kendimden bahsedeyim biraz 22 mezunu, beü eem 23 girişliyim,bu sene sınava tekrar hazırlanmaya başladım ama biraz uzak kaldım bu mecralardan .Önerileriniz var mıdır biraz tanışalım istedim,eski üyeyim bu yeni hesabım.Tıp fakültesi hedefliyorum
yatay geçiş mtok
arkadaşlar yatay geçiş yapıcam ama bölüm mtok puanım yetiyor aynı zamanda boş kontenjan kaldığı için anadolu lisesi gibi liselerden de öğrenci almışlar myp ile yatay geçiş yapabiliyor muyum? ben anadolu mezunuyum
gaziantep üniversitesi tekstil mühendisliğ
nasıl bölümdür gerek intörn mühendislik olayı gerek sanayi şehri olması gerek akredite oolması güzel midir sizce?
yol gösterin
merhaba,ben eem okuyorum fakat sınava tekrar girip tıp kazanmak istiyorum bu sene kırık olacak lütfen bi yol gösterir misiniz,
türkiyede tıp kazanamamışsa?
merhaba bir insanın türkiyede tıp kazanmamış olması okuyamayacağı anlamına mı gelir sizce,bunun için yurt dışına gitmek istiyorum ama çalışmaktan kaçtığımdan değil yurt dışında yaşamak istediğim için?Rusya'da okumak istiyorum ama orada da sınava gireceğim sadece kimya rusça gibi derslerin olduğu.
2024 ve 2025 yks
merhaba,ben 2023 yksde 250 bin yaparak bi vakıf üniversitesine yerleştim lakin tıp fakültesi kazanmak istediğim için tekrardan girmek istiyorum sınava şu zamana kadar sağlık nedenlerinden ötürü çok iyi çalışamadım ne önerirsiniz? yardımınıza çok ihtiyacım var.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.037 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)