ÜNİVERSİTEDEN YKSYE HAZIRLANMAK
sa 12.sınıf ea öğrencisiyim. bu sene ilk 1000 gelmesi çok zor oldu abartı çalışırsam anca ucu ucuna olacak
neyse boğaziçini düşünüyorum ea için 5000. olursam pdr geliyor. söz için 1000.olursam okul öncesi öğretmenlik geliyor ve suanki netlerime daha yakın olduğu için bu bölümü bu sene yks24de tercih etsem ve boğaziçine gitsem orda bu bölümlerin öncesinde ingilizce hazırlıktayken yks25 için çalışıp(obp kırık biliyorum) derece yapsam ve istediğim ilk 1000 boğaziçi bölümüne gitsem ve bu bölümün hazırlığını atlayıp direkt 1.sınıfından başlasam
sene kaybım olmayacak sadece hazırlıkta yks25 için vereceğim çabam normal mezuna bırakıp verecegim çabadan 2 kat fazla olacak ben bu çabaya kabulum sene kaybım olmayacak 26-27 puanlık bir obp kırığı olacak bu yuzden ham puanım 480-485+ yüksek olmalı yani tyt 105+ ayt 75+ olması lazım ki 1 yılda yapılabilir rakamlar
demem o ki okulun düşük sıralamalı bölümünü tercih edip hazırlıktayken yks25 çalışıp derece yapıp yüksek sıralamalı ve istediğim bölümün 1.sınıfına girmek mantıklı mı
ACİL.Bulamadığım eski silah oyunu
beyler eskiden 2010 2015 arasında bir oyun vardı o oyunun ismini bulmaya çalışıyorum oyunu açıklıyım. silah oyunuydu açık dünya gibiydi ilk görevlerden biri trenin etrafındakı adamları vurmaktı devamında gözetleme kulesındekı adamları vuruyodun tek basına avlıyodun hepsını bazen tabanca bazen snıper demo indirmiştim diye hatırlıyorum küçükken bi siteden.oyunun devamında birini bulmanı ve yardım etmeni istiyodu o adamın evi de dağın ortasında açık arazide biyerdi eve girdiğimde adam vardı ama etkileşim yoktu hiçbişeyle orda sanırım demo bitti diye düşünmüştüm . bu oyunu bilen varsa çok mutlu olurum adını söyler mısınız
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 454 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar