Bu replik hangi filmden?
Herkese selam.
Bir yerde gördüm ve daha önce izlediğim bir filmden olduğunu hatırladım. Kelimeler yanlış olabilir, ama şuna benzer bir şeydi: "Kafa tasında çatlak, omuzda çıkma, çene de kırık, fiziksel iyileşme 6 hafta, psikolojik iyileşme 8 ay."
Bookmark'ları dışa aktarmanın bir yolu yok mu?
Merhaba dostlar.
Android'de yer imlerini bir dosya olarak dışa aktarabilen bir web tarayıcı yok mu? Veya Opera veya Firefox'ta bunu yapmanın bir yolu yok mu?
Android'de 256 KB sınırı nedir?
Merhaba arkadaşlar.
Android 13'te bir notepad kullanıyorum. 256 KB'tan büyük notlara tıklayınca program çöküyor. Android 4'te bu durum yaşanmıyor. Bir çok cihazda denedim.
Bu sorunun sebebi ne olabilir? 256 KB Android'de neyin sınırı?
Bu sınırı arttırmanın yolunu bilen var mı?
FFmpeg ile parçalı birleştirme nasıl yapılır?
Merhaba dostlar.
Bir klasördeki audio’ları ve video’ları x sürede bir sonraki audio’ya veya video’ya geçecek ve daha önce kalınan yerden y saniye geriden başlayacak şekilde birleştirmek istiyorum. Bunu yapacak bir FFmpeg komutuna ihtiyacım var. Bir örnek vereyim. Diyelim “medya” klasöründe “a.wav”, “b.mp4”, “c.wav” dosyaları var. Uzunlukları sırayla 10:05, 12:00, 06:00 olsun. x=4 dakika, y=5 saniye olsun. Çıktının şöyle olması gerek: a[00:00…04:00] + b[00:00…04:00] + c[00:00…04:00] + a[03:55…07:55] + b[03:55…07:55] + c[03:55…06:00] + a[07:50…10:05] + b[07:50…11:50] + b[11:45…12:00]
Yardımcı olacak dostlara teşekkürler.
x tabanındaki bir sayıyı y tabanına dönüştürmek
Merhaba dostlar.
x tabanındaki bir sayıyı y tabanına, sayıyı onluk tabana dönüştürmeden, yani x'ten y'ye direkt olarak nasıl dönüştürebilirim? Ve ayrıca sayı çok büyük, bu sebeple parça parça işlem yapılmalı.
Sayının formu şu: [37, 4, 117]
Örnek:
13 tabanında [1, 12] = 25
7 tabanında [3, 4] = 25
3 tabanında [2, 2, 1] = 25
Eğer bir python kodu veya sözdekod o da olmazsa matematiksel olarak yöntemi yazarsanız minnettar olurum.
AES256 ile şifrelenmiş dosyayı deşifre etmek
Merhaba.
Bir notepad programı kullanıyordum. Bu program notları AES256 ile şifreleyip diske kaydediyor. Programda bir hata varmış, dosya boyutu bir seviyenin üstüne çıkınca programla dosyayı açmaya çalışınca program çöküyor. Programın geliştiricisine ulaşamıyorum. Şifreyi biliyorum. Dosyayı nasıl deşifre edebilirim? Farklı programlarla şifrelenen dosyaları deşifre eden bir araç var mı?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 755 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar