Dostlar yaz tatiline doğru sağlam bir bilgisayar almak istiyorum. Aklımda 2 farklı kombinasyon var. İlki AMD Ryzen 5 7500F ve 4060 Ti olan bir kasa. İkicisi ise AMD Ryzen 5 5600 ve 4060Ti olan bir kasa. Aşağıdaki iki kasada Game Garaj sitesinden. Daha çok Game Garaj dan öneri verirseniz sevinirim. Gaming Gen TR den de çok bilgisayar baktım ama sitenin ağır çalışması, bazı yaptığım şeyleri algılamaması falan biraz benim güvenimi kırdı. Birde İtopya , Vatan , İnce hesap , Trendyol , Hepsiburada vs. daha çok güven duyduğum sitelerden önerirseniz sevinirim. Şuan sadece önerilere bakıyorum, yaz tatiline doğru ekonomik olarak rahatlayacağımız için ailemi ikna edersem, taksit ile 7500F ve 4060 Ti alabilirsem tercihim o yönde, ama ikna edemez isem konuştuğumuz fiyata daha yakın olan 5600 ve 4060 Ti sistemi alırım. Önerilerinizi bekliyorum.
İlk kombinasyon.
İkinci Kombinasyon
Dostlar şöyle bir sistem topladım Gaming Gen TR'den 1. ekran görüntüsü kasanın saf hali (üstünde yazıyor), 2. ekran görüntüsü değişiklik yaptığım sistem. Anlayan kişilerden önerilerini ve önemli olan bilgileri bekliyorum. Aklınıza gelen soru olursa sorun hemen cevap vermeye çalışacağım zaten sık sık forumu kontrol edeceğim. Değerli bilgilerinizi bekliyorum.
Buda Sistemin Linki: https://www.gaming.gen.tr/urun/359769/vulcan-4060-amd-ryzen-5-5500-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
1. Sistemin Saf Hali (Fiyat= 19.299 TL)
2. Değişiklik Yapılan Sistem
Yeni Sistem Tavsiyesi
Itopyada sistemlere bakıyorum aklıma yatan, fiyatı ve özellikleri iyi olan bir bilgisayar baktım. Özellikleri aşağıda. Önerilerinizi bekliyorum en fazla 20 bin TL civarı fiyatta olursa sevinirim.
Upgrade mi Yeni PC mi ?
Dostlar sizlere danışmak istediğim bir kaç şey var. Haziran'a doğru sistemimde yükseltmeler yapmak istiyorum. Anakart , işlemci ve ram konusunda. Bunlar elime 11.780 TL civarına patlıyor, üstüne 7-8 lira daha koyup İtopyadan (eğer ailemi ikna edersem) yeni bir sistem mi alsam daha iyi olur ? Çünkü 18-19 lira civarına güzel sistemler var. Şu anki bilgisayarımın özellikleri ve almak istediğim parçaların açıklamaları aşağıda yardım ederseniz sevinirim o zamana fiyatlar ne olur ya da ailemi ikna etme şansım ne bilmiyorum yine de fikir almak istedim.
Sistem gereksinimlerim bunlar:
Anakart: İntel TurboX H61
Güç kaynağı: GAMELOAD POWERSUPPLY 500W 80+ Bronze
İşlemci: İntel i5-2500 CPU 3.30 GHz, 3301 Mhz, 4 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
Ram: 16 GB
Ekran Kartı: RX 580 8 GB
Anakart ve İşlemci Yükseltmesi
Merhaba dostlar, Anakart ve İşlemcimi yükseltmeyi düşünüyorum. Ortalama bir fiyat aralığı ile fiyat performans tarzı her hangi, AMD ya da İntel fark etmeksizin işlemci ve gereken parçalar (İşlemci soğutucu falan) ve gerekli veya önemli bilgiler. Çok anlamıyorum ama yine Fiyat Performans iyi bir Anakart . Önere bileceğiniz şeyleri önerin, zaten yakın zamanda olacak bir şey değil sadece öğrenmek için bilgim olsun diye soruyorum.
Sistem gereksinimlerim bunlar:
Anakart: İntel TurboX H61
Güç kaynağı: GAMELOAD POWERSUPPLY 500W 80+ Bronze
İşlemci: İntel i5-2500 CPU 3.30 GHz, 3301 Mhz, 4 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
Ram: 16 GB
Ekran Kartı: RX 580 8 GB
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Video izlemek oyun oynamak. Birde mahalle topçusu :D:D
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 793 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware