hwıd ban
merhaba,
bilgisayarımı bilgisayarcıya götürmüştüm. birkaç teknik problemi hallettikten sonra eve döndüm ve oyun girdim ardından ban yedim. oyundan hwıd ban yedigimi ögrendim bilgisayarcıya konuyu bildirdim ''sizden sonra oldu'' diye. bilgisayarcı önceki çalışanlarının da aynı oyunu oynadıgını hile yazılımı yazıp sattıgını söyledi ancak cocuk ban yemiş ve ıpden bende ban yedim. açtıgım ticketlara olumlu dönüş yapılmadı firma tarafından . anakart vs değiştirmekle uğraşmak istemiyorum. hwıd banı nasıl kaldırabilirim? hdd vol ıd degiştim pc yi formatladım ancak halen devam ediyor . yazılımcılar yardımcı olabilirmi nasıl bir iz bıraktılarda halen ban yiyiyorum? o izi nasılş kaldırabilirim?
çoklu kurulum cd si oluşturmak ( kurulum yaparken 2.cd yi sitesin)
merhaba,
elimde 30 gb lık bir oyun kurulum dosyası var ben bunu 5 ayrı part a ayırdım. şimdi bunları cd ye çekeceğim ama şöyle olsun istiyorum. kurulum yaparken 2. cd yi takmamı istesin sonra 3. cd yi gibi olsun istiyorum klasik çok cdli oyun kurulumu gibi. bunu nasıl yapaiblirim?
PC net oyun cd si arşivlik
merhaba,
nostalji oyun severler ve koleksiyonculara sorumdur. pc net dergisinin bi cd sini arıyorum . cd detayını vermem gerekirse cd mavi renkte üzerinde dune 2000 görseli var ve gökyüzüne yatar pozisyonda yükselen bi kadın resmi . içindeki oyunlardan 2 tanesi şunlar ; tiberian sun ve nerf arena blast .
bu cd elinde olan veya dergisi bana söyleyebilirmi ? beynimi 10 yıldır meşgul eden bir yükden kurtarmak istiyorum. içinde bir oyun var o oyunun ismi bu cd de yazıyor. teşekkür ederim şimdiden. umarım bulunur.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 369 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer sanatlar