Uzun Mesafe Kablosuz İnternet Aktarımı
Herkese iyi akşamlar dilerim yanlış başlığa konu açtıysam şimdiden özür dilerim diyerek konuya giriyorum
Köy evine güvenlik kamerası taktım uzaktan erişim için kablolu şekilde internet bağlamam gerekiyor, ev kullanılmadığı için internet bağlatmayı maliyetli bulduk ve yaklaşık 200 metre (arada başka bir yapı bina vs yok)yanda bulunan komşudan interneti kablosuz olarak aktarıp router ile kablolu internete çevirmeyi düşündüm, birçok cihaz buldum ancak konu hakkında bilgim olmadığı için hangisi işime yarar bilmiyorum.
ÖZET
- Seçenek Modemden Kablolu/Kablosuz olarak bir cihaza aktararak 200 metre mesafeden Kablosuz sinyali yakalayarak kabloluya çevirmek
Yada
2. Seçenek Modemin Wifi sinyalini 200 metre uzaktan yakalayipkabloluya çevirecek bir cihaz
2.seçeneğin maliyetinin az olacağını düşünüyorum yardımcı olabilirseniz müteşekkir olurum.
Yada
Dahua IPC-HFW1230S-S-0280B-S4 2Mp 2.8mm Lens H265+ Starlight PoE Bullet IP Kamera 4 adet bu kameradan 1080 p kayıt yapıyor ortalama kaç gb internet harcar 150 gb superbox alsam yeteri olur mu.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 139 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Network ve Güvenlik