![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Ticari araba ile ne işi yapılabilir
700.000 TL sermaye ile Hangi ticari araba alınıp ne tür taşıma işi yapılabilir.
Doblo,Renault trafic,minibüs,kamyonet ve kamyon hangisi alınıp nerede iş yapmak uygun olur.
Kuryelik ve evden eve teslimat işi hariç ne yapılabilir.
Yks son 1 ay kaldı.Tyt de şimdiden başlasam çalışmaya Tyt sözel konusuna tytde 300 puan alabilirmiyim.Kisaca tyt sözele şimdiden çalışmaya başlayan birisi 1 ay çalışmayla 300 puan alabilirmi.
Üniversite gitmek mi çıraklık gidip meslek öğrenmek mi
Bu sene üniversiteye hazırlanıyorum okuyacağim bölümler de.Muhasebe,lojistik,dış ticaret, Alternatif enerji kaynakları teknolojisi bu bölümlerden birisi 20 yaşıma giricem okumak mı iyidir yoksa.2 yıllık çıraklık okuyup fabrikalarda makine bakım onarım üzerine çırak olarak iş öğrenmek mı iyidir.Otomasyon meslek lisesi mezunuyum ama sırf tecrübe yok diye fabrikalara ise almıyorlar anca çırak olarak makine bakım onarıma girilir.
Puan tutarsa gidicem okula tutamazsa askere gidecem yada hiç uğraşmayıp 2 yıllık çıraklık okuluma gidip makine bakım onarım işini mı öğrenmek iyidir.
Normalde diploması varda tecrübe olmayınca hiçbir yer almıyor anca çırak olarak girersen alırlar.Maas az almak var ama avantajida fabrika ortamında makine bakımı öğrenmek var hangisi uygundur sizce.
Borsa,altın,halka arz,tahvil,bono,emtia,arsa,gayrimenkul,dolar Euro,gümüş.Gibi yatırım araçlarına hakim olup bunlara yatırım yaparak kısa vadede ve uzun vadede iyi kazanç elde etmek için nereden öğrenmeyi başlamak lazımdır.
Beleş psigolog varmı
Özel Psigologlar pahalı 40 dk dinliyor yüksek ücretler alıyorlar haliyle gücümüz yetmiyor.Devletin, belediyenin düzenli olarak gidebileceğimiz Psigologlar varmı mesela her hafta gitmem lazım sorun haliyle varmı devlet yada belediye psigologu beles gidebileceğimiz yerler.
Kamyon,kamyonet,ticari arabalarda ve 2 ci el araba,yeni üretilen sıfır arabalara piyasası şuan ne durumda
Kamyon ile ne iş yapılabilir.
600.000 TL sermayemiz var üstüne borç alarak.Hangi model kamyon,kamyonet ve özelliklerde alırsak ne işi yapabiliriz.Bu zamanda kamyon alarak hangi firmalarda ne işi yaparız.Mantıklımıdır sizce.
Gelir sağlamak için hangi yöntem iyidir
Bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum.Yaz ayı 4 ay boyunca çalışacam okul paramı kazanmak için.Kenarda birikmiş paramız var ben bu parayı bankaya yatırıp her ay 30.000 TL aldığım parayı kenara koyup, Bir yandan babamın bildiği iş üzerinden yardım alarak ufaktan ticaret yapmaya kalksam mantiklimidir.Hem ticareti öğrenmeye çalışıp hemde piyasa bilgisi edinmek iyimidir ilk başta fazla kazanmasamda bankaya yaptırdığım paradan gelir elde edecem nasıl dir tavsiyeleriniz.Yapacağım ticaret babamın bildiği bir iş.
İnsan psigolojisini anlamak
Kişisel gelişim alanında zayıfım.İkna kabiliyeti, iletişim,Diksiyon,uyum sağlama,liderlik alanlarında zayıflığım sıkıntı çıkarıyor.
Bende insanları ikna etmek, onları yönetmek, insanları hiçbir şey farkettirmeden elimde oynatmak istiyorum ne tür alanda yonelmem lazım.Manipulasyon yapmam lazım.Hangi psigolojik alana yonelmem lazim.
Yenilebilir enerji
Alternatif enerji kaynakları alanı için yenilebilir enerji, güneş paneli sektörünü öğrenebilmek için hangi kitapları önerir siniz.Ve bu alanda yardımcı olucak mühendislik dalları için kitap ne okunur.
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.610 (Bu ay: 166)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)