Arkadaşlar kafayı yememe ramak kaldı. Ekteki laptopu almak üzereydim ama Acer Nitro 16 serisi de panel ve soğutma açısından daha başarılı Hp'ye göre. Ama Hp ile aynı özellikte Acer laptoplar 39-40k bandında. Benim için hikayeli oyunlardan çok, Valorant, Cs gibi oyunlarda 300+ FPS almak çok daha önemli. Acer'in 35k bandındaki işlemcileri R7 7840HS'ye göre daha kötü.
Bu laptop çokça öneriliyor ama işlemcisi daha kötü ve laptopun serisi Nitro 5. Yani 16 ile aralarında baya bir fark var panel, soğutma vs açısından. Aynı zamanda bu laptopu alıp sonrasında ram takviyesi yapmak zorundayım. Bunu da istemiyorum... Akıl verin bana ne yapmalıyım? Benim için sıcaklık ve rekabetçi oyunlardaki FPS çok önemli. 240 Hz monitörüm olduğu için panel arka planda benim için.
Deneme Türü İçin Öneri
Arkadaşlar deneme türü ile ilgili "birey ve toplum" temasını içine alan, yoksulluk, eşitlik, çocuk işçilik gibi alt temaları olan bir deneme örneği arıyorum. Her tarafı delik deşik ettim ama bulamadım. Yazarın anonim olmaması benim için çok önemli. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 384 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar