Sosyalleşme sorunu
21 yaşındayım ilkokul ve ortaokulu örgün liseyi açıktan bitirdim çocukluğumda özellikle ilkokul ve ortaokul'da içine kapanık bir çocuktum insanlarla aram iyi değildi ve hayatımın büyük bir bölümünü eve kapanıp bilgisayar oynayarak geçirdim ortaokuldan sonra özel sebeplerden dolayı 5 yıl liseye gidemedim bu süreç içerisinde yine içine kapanıktım çevrem yoktu tüm gün bilgisayar başındaydım ama 20 li yaşlardan sonra nolduysa dışadönük olmaya başladım sohbet edebileceğim birlikte bir şey paylaşabileceğim dostluklar aramaya başladım ama bana o çevreyi sağlayacak imkanlardan yoksunum ve arkadaş edinebileceğim şartlara sahip değilim bir insan kütüphaneler okul ve kurs dışında nerede ve nasıl sosyalleşir hiç bilmiyorum
Satın aldığım oyun iade edildi
Merhabalar, bir sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum; dün steam'dan indirimli olarak nba2k24 satın aldım, bilgisayarı sabaha kadar açık tuttum oyun insin diye ve sabah uyandığımda bir baktım oyun kütüphanemden silinmiş oyunun sayfasında satın al ibaresi çıkıyor satın alma geçmişine baktığımda ürün iade edilmiş gözüküyor sinir krizi geçirdim resmen 2 kuruş para kazanmak için sabahtan akşama kadar çalışıp çabalıyoruz ve böyle saçma sapan şeyler yüzünden paramız çöpe gidiyor
Bilgisayarim bios ekraninda kaliyor
Merhabalar, bilgisayarimi actigimda direkt bios ekranina giriyor ve save and exit yaptigimda kapanip tekrar aciliyor ve tekrar bios ekranina atiyor hicbir sekilde boot menuye giremiyorum
Öğrenilmesi en kolay spor dalı hangisidir?
İzlerken çabuk kavrayabileceğiniz spor dalı hangisidir? Futbol mu, Basketbol mu?
Bilgisayar başında yapabileceğim işler
yaşım 21 bilgisayarı çok iyi kullanırım lise mezunuyum 4 işleme hakimim oturduğum yerden bilgisayar başında 3-5 lira farketmeksizin para kazanabileceğim ne tür meslekleri yapabilirim yazılım harici tüm fikirlere açığım
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 846 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic