Bildirim
E
@Efendi Kişilik
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum.
Konumuz Oyun sunucusu kurmak ve bunun organizasyonunu yapmak, yönetmek ve bu işi bir nevi ticarete çevirmek. Bunu yapmak gerçekten çok istiyorum oynadığım oyunlardaki sunuculara bakınca insanların eğlenceli ve güzel zaman geçirmesini kendime bir hizmet biliyorum. Bu konu ile alakalı kafamdaki sorulara yanıt verirseniz gerçekten çok memnun olurum. Oyun olarak Team Fortress 2 (TF2) oyununu tercih ediyorum çünkü değer verdiğim bir oyun.
- Sunucuyu nasıl kurabilirim ? yani işte TF2 oyununda herkesin erişebileceği sunucu listesine dahil nasıl olabilirim mesela -[TR] EFENDİ KİŞİLİK JAILBREAK SUNUCUSU 3/30- gibi herkes nasıl erişebilir ?
- Diyelim ki sunucuyu kurduk bu sunucunun içindeki özelleştirmeler misal alttaki o yazılar ör: sunucumuza hoşgeldiniz, sunucumuzda şuanda 2 aktif oyuncu vardır gibi vb. yazıları nasıl ekleyebilirim ya da haritadaki yazılar harita özelleştirmeleri karakter skinleri vs... script gibi gibi (ÖNEMLİ)
- sunucumu hilelerden veya dışarıdaki saldırılardan nasıl koruyabilirim ?
- sunucu sayımı nasıl arttırabilirim yani bir jailbreak modu, normal savaş modu, korku modu, zombi modu gibi ?
- ve en son VIP, Ekstra seçenekler ile satın almak isteyen oyuncuyla nasıl alış veriş yapabilirim ?
ARKADAŞLAR BU SORULARA TAM TAKIR CEVAP VERECEK BİR ARKADAŞ OLURSA KENDİSİ İLE ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİP BELLİ BİR MEBLA ÖDEYEBİLİRİM SAYGILAR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ÇOK İSTEDİĞİM BİR DURUMDUR......
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 69 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Pc Oyunları
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 69 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Pc Oyunları
Mesajları
İkinci El Referansları