merhaba arkadaşlar, ben matematik öğretmeniyim kendi öğrencilerimi takip etmek ve okuldaki işleyişe yardımcı olabilecek masaüstü programlar geliştiriyorum. geliştirdiğim programı öğrenci öğretmen ekleme, şube açma, sınav tanımlama, sınav sonuç değerlendirme, bireysel görüşme ekleme, veli görüşmesi ekleme, etüt tanımlama ve benzeri işler için kullanıyoruz. programı C# ile yazdım veri tabanı olarak sql kullanıyorum. okulda kendi sunucumuz var. programda cok sayıda gridview ve raporlama araçları kullanıyorum ayrıca dashboard sayfamız var.
yukarda bahsettiğim bu programın aynısını WEB uygulama olarak yapmak istiyorum. o nedenle WEB proglama öğrenmeye karar verdim ilk etapta ASP ile yapmayı düşünüyordum ama internetten yaptığım araştırmalarda ASP nin geleceğinin olmadığı yazılıyor. çok sayıda kişi javascript tavsiye etmiş ama javascript de benzer bir proje yapılabilir mi teyit edemedim genelde e ticaret sitesi projeleri görüyorum. herkes farklı programlar tavsiye etmiş araştırdıkça kafam daha da karıştı. bu konuda tavsiye verebilirseniz çok sevinirim özet olarak;
-WEB de çalışacak
-Gridview benzeri yapılar kullanabileceğim
-veri ekleme, filtreleme ve raporlama yapabileceğim
-kullanıcı tanımlayıp yetkilendirebileceğim
bir programı hangi dil ile yazabilirim.
Cevapla için şimdiden teşekkürler.
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 208 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Yazılım Geliştirme Sohbet Bölümü