DDR 5 İŞLEMCİ ÖNERİSİ
Herkese merhabalar. Ben AMD DDR5 sistem kurmak istiyorum fakat işlemci konusunda karar veremedim. Sadece oyun oynayacağım. En uygun fiyatlı olarak en iyi performans alabileceğim bir işlemci olsun istiyorum. Nasıl ddr4 ryzen 5 5600x sıfında en başarılısı ise bunun gibi ddr5 en f/p işlemci hangisidir ? 7800x3d şuan için gücüm yetmez. Ryzen 5 7500F , 7600, 7600X gibi öneriler oldu ama ben var ise sizlerden başka öneriler de almak istiyorum. Önerileriniz için çok teşekkür ederim sizlere.
WİNDOWS 10 LANETİ
Herkese merhabalar hayırlı bayramlar. Benim sorunum şu; yeni bir oyun indiriyorum veya herhangi bir şey, çift tıklayıp açtığım zaman ekrana gelip direk kapanıyor. Görev yöneticisi vs hiç bir yerde görünmüyor, hiç bir şekilde açılmıyor. Anti-Virüs programını Win.defender vs hepsini iptal ettim kaldırdım ama malesef artık çıldırmak üzereyim. Yardımcı olabilecek var mı ? teşekkür ederim.
Soğutucu Önerisi
Selamlar. Intel i5 4590 işlemci için Hava soğutma önerisi olan var mı ? RGB olanlar var uyumlu olanlar hangileridir ? Teşekkürler herkese.
PC toplama
Herkese selamlar. Bir sorum var kendi aldığım parçalarım var pc toplamak için herşey hazır sadece ekran kartı sorunum mevcut. elimdeki parçalar şöyle;
-ASUS PRIME A620M-K 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart
-AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm Tray İşlemci
-CORSAIR 32GB(2x16GB) Vengeance RGB 5600Mhz CL40 DDR5 AMD
bu parçalara göre ekran kartı arıyorum fakat ne yapmam gerek hiç fikrim yok önerisi olan var mıdır? ???? teşekkür ederim.
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 665 (Bu ay: 214)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware