Online Oyunlar İçin Proxy (Metin2,Growtopia,Knight Online)
Merhaba Dostlar Benim Adım Efe, Uzun Zamandır Metin2 VMWare Kullanıyorum.
ve Çoğu Kişinin VMWare'yi geçtim Sanal Bilgisayar Hakkında dahil bir bilgisi olmadığını gördüm.
Her neyse Burada Sanal Bilgisayarı Anlatmayacağım Öğrenmek isteyen yeni sekme oluşturup "Sanal Bilgisayar Nedir?" Sorusunu Sorabilir Tamamen Ücretsiz .
Metin2 PvP'de Nasıl Proxy Kullanılır Hakkında Bir Video Çekmiştim Eğer Görmeyen var ise Url yi Buralara Bi Yere Bırakıyorum. Metin2 Proxy Kullanma
Hadi diyelim Sanal Bilgisayarı Kurduk Bize Gereken 1 Adet Proxy.
1 Adet Socks5 Proxy = 2. Bir ip.
Bu da Demek Oluyorki Max Client 3 Sınırı Olan Bir Sunucu'da Kullanırsanız.
3 Hesap Daha Açma Hakkınız Oluyor.
Böylelikle Proxy Sayısını Arttırdıkça Hesap Açma Oranınız Yükseliyor.
Eğer SOCKS5 Proxylerimden 1 Tane Bile Olsa Almak isterseniz diye size Kendi Discord Sunucumun Url sini Bırakıyorum.
Yurt Dışı (Telekom Italia / İngiltere Wavenet / Fransa Bouygues Telekom) STOCK VAR
Yurt içi (Türkcell,Vodafone ve Türk Telekom) STOCK VAR
internetten Para Kazanma
Herkese Merhaba Ben Vevo
18 yaşıma yeni Girdim Hafta'da 7:35 - 17:30 olup 1 ayda 16 gün çalışan biriyim. (gereksiz bir spoiler vermek istedim)
İşten eve geldikten Sonra Ek gelir olarak Nasıl Gelir Sağlayabilirim? Çocukken hayalini kurduğum bilgisayarı alalı toplam 1 yıl oldu ve aldığım ilk 2 ay sonrası oyunlar sarmamaya başladı. ve arada sırada internetten nasıl para kazanabileceğimi araştırıyorum.
Gerek Borsa Olsun, Dropshipping Olsun Gerek Oyunlarda item veya hesap satarak kısa süreli para kazanabildim "oyun için geçerli olan bir kazanım" fakat ihtiyacım olan eve geldiğim zaman düzenli olarak bir gelir büyük küçük demeden bir iş arıyorum
freelancer olarak çalışmayıda denedim fakat pek başarılı olamadım.
bu konuyu açmamın nedeni bana ne yapmam gerektiğini veya hangi işi yaparsam para kazanırım veya neye yönelirsem benim için daha iyi olur sizden ricam eğer fikriniz varsa cevap olarak yazarsanız benim için çok çok iyi olacaktır.
Metin2, Growtopia Her Türlü Oyun oynayarak para kazanmaya çalıştım fakat sürdürülebilir bir iş olmadığını anladım.
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 516 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic