CHP'ye Yeni Sezgin Tanrıkulu Gelmiş.
Arkadaşlar tüm CHP li seçmen kardeşlerimiz için bir hayırlı olsun alırım.
Yeni bir Sezgin TANRIKULU daha kazanmışlar :)
Kemal Kılıçdaroğlu, Pkk elebaşı ile ilgili Tweetleri ile tanınan Nuşirevan Elçi’yi Başdanışman olarak almış. İnternette rozet takarken fotoğrafları geziyor şu anda.
Hayırlı olsun :)
Deprem Oldu
İstanbul da az önce ufak bir deprem oldu sanırım. Ayrıntısını öğrenirsem editlerim
Bu Bilgisayarı Satacağım Fakat Fiyat Çıkaramıyorum
Merhaba ;
Eskiden forumda bir konu vardı pc almak yada satmak isteyen arkadaşlar donanımı yazıp bilenlere yaklaşık ederini soruyorlardı. Konuyu çok aradım ama bulamadım. O yüzden konuyu buraya açmaya karar verdim yanlış ise gereğini yaparsınız.
Bir masa üstü PC var elimde fazlalık satmayı düşünüyorum. Donanımı yazsam yaklaşık bir ikinci el fiyatı çıkarabilir misiniz? Yakın bir arkadaşıma satacağım o yüzden fiyat olması gerekene yakın olursa içim rahat eder ancak.
Donanım şu Şekilde..
cpu : Intel(R) Core(TM) i5-8600K CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz
Ram : 16 gb ddr 3000 mhz
ana kart : gigabyte z370 aorus ultra gaming
e.kartı : gforce gtx 960
kasa : silverstone raven 2
psu : thermaltake thougpower 750w
ssd : 512 samsung evo 970 plus
hdd : 1 tb seagate 7200
monıtor : samsung syncmaster xl2370
Makıne bu bır kısmı ıyı bır kısmı kotu garıp bır pc :)
Sekersiz / Potasyumsuz Hazir Diyet Urunleri Nasil Bulurum.
|
Whell of time ne oldu
|
Samsung A01
|
Gigabyte Z370 AORUS Ultra Gaming Motherboard Ram Uyumu
|
Acil Kediden Anlayanlar
|
Atıştırmalık Paketi
|
Ana Karta Uygun Ekran Kartı Tavsiyesi
|
Meslek: CCR INC.
İlgi Alanları: MMORPG , RPG , Kitap
Hayatımızı sürsekte biz Zaman akıyor gönlünce Esiyor rüzgar ve dağılıyor bulutlar, gösteriyor cennetlerin öfkesini Boş bir kalp içinde yıldız nehri oluşturuyor kan Yaşam ve ölüm arasında geçiyor hayatımız Yeterki seni görebileyim Bağlanıyor dünyalarımız birbirine Özlemini çektiğim yaşam işte bu Yakıp kül edeceğim tüm kabusları Boş bir kalp içinde yıldız nehri oluşturuyor kan Yaşam ve ölüm arasında geçiyor hayatımız Yeterki seni görebileyim //Erkek ağladığında son savunma hattı da çökmüştür. Karşınızda olabileceği en saf, savunmasız haliyle duruyordur ve bu halde durmayı kendisi seçmiştir. Hiçbir erkek kendi gardını indirmedikçe ağlamaz. O halinin kıymetini bilin, çünkü size kıymet verdiği için o haldedir.// |
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 17 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 47.883
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 54.493 (Bu ay: 745)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 55.284 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic