En iyi (bütçe) NP-FW50 3. taraf
Hey! ZV-E10'umun pil mühimmatını yükseltmeyi düşünüyorum ancak kameramı havaya uçurmayacak güvenilir üçüncü taraf seçenekleri bulmakta zorlanıyorum. Artman ve Neewer hakkında iyi şeyler duydum ama baktığım her yerde tükenmiş veya "şu anda" mevcut değil gibi görünüyor. AB'de ikamet ediyorum ve USB-C bağlantı noktasını sürekli kullanmanın berbat olduğunu düşündüğüm için bir şarj cihazının dahil edilmesini istiyorum. Herhangi bir öneriniz var mı (bağlantılarla birlikte)?
Aklıma gelen her yeri kontrol ettim: Ebay, FB pazaryeri, KEH, Adorama, B&H, MPB, BestBuy (Açık Kutu durumu dahil), yerel mağazalar, OfferUp (~yıllık bir listelemesi var ve satıcının henüz mesajıma yanıt verdi), Mercari (incelemesi olmayan profillerden iki dolandırıcılık listelendi) ve hatta craigslist.
Bu kameranın 2019'da piyasaya sürüldüğünde 899 ABD doları tutarındaki perakende fiyatına yakın bir fiyata satılmayan bir versiyonunu neden bulamadığım konusunda kafam o kadar karıştı ki.
Neyi yanlış yapıyorum? İnsanlar bu kamerayı çok sık satmıyorlar mı?
İyi durumda olan birini ~ 500-600 USD karşılığında nerede bulabileceğimi bilen biri varsa, lütfen bana yardım edin, çünkü hiçbir fikrim yok
Şimdiden teşekkürler!
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 180 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hobi Forumları