Sokakta kızlarla tanışmak?
Tuhaf karşılamanızdan önce açıklamama izin verin...
Sokakta kızlarla tanışma diye bir şey var. Yurtdışı tecrübem olduğu için oradan edindiğim bir alışkanlık. Belki TR'de de işe yarar diye düşünüp denemem sonucu benden 10 yaş büyük birisiyle 1,5 yıllık uzun bir ilişkim olmuştu.
Ve bu, gayet saygıyla yaptığım bir şey. Sadece gidip iltifatta bulunuyorum, eğer iltifatı kabul etmeyen olursa oradan hızlıca uzuyorum daha fazla rahatsız etmemek adına. İltifatı kabul edip iyi tepki veren olursa konuşmaya devam ediyorum, no veya Insta alıyorum, eğer karşı taraf hala istiyorsa buluşma ayarlıyoruz, vs.
Ama tahmin edeceğiniz üzere bu çok etkili bir yöntem değil. Yurtdışında da öyle. Numara veya Insta verip cevap vermeyenler, sonradan fikrini değiştirenler, buluşmaya çıktıktan sonra bir yere varılmaması, vs. her şey mümkün.
Ama şu anda 25 yaşındayım ve kızlarla normal yoldan iletişim kurabileceğim bir çevrem yok. Hayatımda birisi olsun istiyorum ama çevrem olsa bile birini bulamamaktan endişe ediyorum. Ve çevrem olsa bile birisiyle nasıl yakınlaşabileceğimi bilmiyorum.
Benim izlediğim yöntemde işler daha direkt. Yani direkt gidip karşı tarafa niyetini belli edebiliyorsun. Sosyal ortamda bunu yapamazsın, adın çıkar. O yüzden tavsiyeniz var mı sosyal ortamda, hobi ortamında, kurs ortamında, vs. bir kızla/kadınla nasıl tanışılır? Tanıştıktan sonra ilişki nasıl ilerler? Kahve içmeye mi davet edilir? Date'de ne yapılır? Ciddi ciddi soruyorum. Öğrenmek isterim.
Ve ben 2 yıldır yalnızım. Bu 2 yılın 20 yıl ya da 40 yıl olmasından endişeleniyorum. Hem de çok endişeleniyorum. Eski kız arkadaşım başka birini buldu. Ben bulamadım. Sokakta tanışma işi o yüzden sıkıntılı. Veya bazen düşünüyorum: Acaba yerimde Henry Cavill ya da Robert Pattinson olsa, onlar da sokakta birini bulamaz mıydı yoksa bulur muydu? Eğer bulurlardıysa, ben çirkinim demek mi oluyor bu? Ya da bana bir türlü denk mi gelmiyor ilk kız arkadaşımda olduğu gibi? Ya hiç denk gelmezse? Benim en büyük korkum da bu işte.
Ara sıra birileriyle date'e çıktığım oldu. Çok detay vermeden, belli bir yakınlık seviyesine geldiğimiz de oldu ama sonradan benim aceleci tavrım ve muhtaç(?) ruh halim yüzünden, "Bir an önce olsun da birini bulabileceğimi kendime kanıtlayayım" düşüncem yüzünden görüşmeler iptal oldu.
Dating appleri zaten sıkıntılı. Sadece %20'lik bir erkek kesiminin (en üstteki kesim) başarılı olduğu söyleniyor. Yurtdışında da öyle çok şikayet var.
Tavsiyeniz var mı? Samimi olarak öğrenmek istiyorum.
Teşekkürler.
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.707 (Bu ay: 116)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic