Hyundai İ20 1.4 Conta Yanması
Merhabalar, bende Hyundai İ20 1.4 2011 model araba var ve bu arabanın contası yandı. Araç susuz kaldığı için hararet yapıp conta yakmış. Araç bende olmadığı için bunu sonradan fark ettim. Bugünden itibaren neredeyse 10'dan fazla ustayla konuştum ve bana o kadar dengesiz fiyatlar verildi ki 50 binden 110 bine kadar bir fiyat aldım. Hatta iki usta bana yeni motor takalıma kadar getirdi konuyu. Araçlardan pek fazla anlamıyorum ama bu fiyatlar normal mi? Aracın ortalama masrafı ne kadar olur ve bu fiyatlar normal mi? Açıkçası büyük bir salaklık da yaptım bir ustayla konuştum adam bana ilk 30 bin fiyat verdi aaa çok iyiymiş diğer ustalar bana minimum 60 bin fiyat verdi deyince adam bir parçalara bakayım bu kadar tutmaz ama deyip tekrar aradı ve fiyatı 45-50 bin arası olacak dedi. Başka ustayı arıyorum 30 bin fiyat aldım diyorum, adam bana seni çekmek için söylüyorlar arabayı bıraktıktan sonra o 80 bine kadar gelir dedi. Herkese dediğim şey şu arabanın zaten piyasası 350 bin falan bir motor nasıl 100 bine yaklaşabilir ki sadece contası yanmış. Bana denilen şahin olsa bile bu fiyatlara yapılacağı. Sizce bu fiyatlar normal mi? Eğer değilse İstanbul içinde güvenebileceğim bir usta var mı? Ayrıca ortalama 12 gün tamir süresi verdi herkes. Bana biraz uzun gibi geldi ama emin değilim. Bilgi sahibi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.613 (Bu ay: 166)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel